Milyen tisztasági betétet használtok erős folyásra?
Figyelt kérdés
2022. márc. 3. 16:44
1/19 anonim válasza:
Discreet-et hasznàltam
De azt is gyakrabban kell cserélni, ha vizes nagyon
2/19 anonim válasza:
Eros folyásra, én már betetet használtam, nyilván azért nem lett tele az durva lenne de nekem jobb érzés volt. Azóta carefree long használok mert ez jó hosszú
5/19 anonim válasza:
Micsoda humor 4es, mivel a terhesség rovatban van, tudod, terhesseg alatt normális is lehet az erős folyás..
6/19 A kérdező kommentje:
#2 carefree long-ot probáltad tangába véletlenül?
2022. márc. 3. 18:00
7/19 anonim válasza:
Tangaba nem lehet tenni szerintem, ahhoz széles de én nem is hordok tangát már hú hosszú évek óta csak nyáron fehér ruha alá 🤗
8/19 anonim válasza:
Tangát nem is nagyon kellene a fertőzésveszély miatt hordani terhesen.Tudom tudom tisztálkodsz rendesen.Elhiszem,de akkor is nagyobb a fertőzésveszély.
9/19 anonim válasza:
5. Tisztasági betétet hordani all day long, mert amúgy cserélhetnél bugyit naponta 4x terhesség alatt sem normális.
De sokan nem akarják tudomásul venni.
10/19 anonim válasza:
9 képzeld el,van akinek nagyon bő folyása van terhesség alatt,és tök normális.Sőt a vége felé,meg vizelet csepegés is előfordulhat,és az is normális.Nyilván nem az,ha valaki bepisil,de 35+hetes terhesen nekem volt olyan,hogy tüsszentettem,és bement pár csepp.Szülés után megszűnt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!