Megfelelő ez a méret?
Figyelt kérdés
Utolsó menstruáció alapján 7+1 hetesen voltam tegnap első ultrahangon.Petezsák 14,8mm,szikhólyag 5,5mm,crl 7,7 élő embrió szívhanggal.A ciklusom mostanában 28 napos volt.Az ovu teszt középidőben lett pozitív de a doktornő szerint később foganhatott.Szerinte minden rendben,de félek hogy le van maradva. :( Nem kellene már nagyobbnak lennie?jún. 30. 19:26
2/6 anonim válasza:
Hogy lehet a szikhólyag nagyobb, mint az embrió? Nem írtad el?
3/6 anonim válasza:
Vagyis én elírtam: szóval a CRL hogy lehet nagyobb, mint a szikhólyag?
4/6 anonim válasza:
Ne kezd ezt, ha az orvos szerint rendben van, akkor rendben van. Miért akarod felülbírálni? Csak, hogy parázhass? Ez se magzatnak, se neked nem jó. Ha nem bízol az orvosban akkor meg válts.
5/6 A kérdező kommentje:
3-as válaszoló,ez áll a papíron 🤷♀️
jún. 30. 19:51
6/6 anonim válasza:
Valószínűleg pár nappal később fogant. Teljesen rendben van. Nekem 10mm-nél mondta a doki 7+0-nak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!