Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hèten görcsök?

32 hèten görcsök?

Figyelt kérdés
Ma töltöttem be a 32 hetet, reggel 5 óra óta enyhe menstruációs görcseim vannak, tűrhetőek, de fáj. Ma megyek orvoshoz, feltètlenül szólok neki ezèrt. De addig is...Volt valaki ilyen helyzetben?

jún. 27. 10:48
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nekem kell mennem megint 18-án amikor 35 hetes leszek, lessz uh, vesznek valami mintát, meg ctg. Aztán 24-èn vèrvètel, pussz vizeletet kell vinnem, utána 25 èn megint uh, meg ctg. Remèlem addig semmi komolyabb görcsök nem lessznek. Az kimaradt hogy a mostani terhessègem nagyon fájdalmas már az elejètől, de nekem azt mondja azèrt mert nagyon lent a baba.
júl. 6. 08:44
 12/20 anonim ***** válasza:

Hú, köszönöm, hogy válaszoltál. Én veszélyeztetett vagyok, de semmi nem volt. Senki nem nézett soha vizeletet, méhszájat, semmit. Csak a kötelező uh-k., havi 1 vérnyomásmérés, szívhang és ennyi. Az eleje nagyon problémás volt, kb.a 20.hétig nem csinálhattam semmit. Ezért most le vagyok maradva, felújítás, ilyesmi.

Nagyon nem szabad még megszülnöm, mert nincs hova rakni a gyereket. Legalább az ő szobájával legyek kész!🙏 Eddig semmi bajom nem volt, de ilyen ördögi körnek tűnik. Ha csinálom, félek, hogy megszülök, ha nem, hiába húzom a végéig, nem lesz helye.

A 26.hétig haránt volt, aztán átfordult farosba. Lehet, hogy azóta már befordult, vagy valamerre, mert nem úgy érzem, ahogy eddig, de ezt se tudom meg ugye előbb.

Az a minta streptococcus lesz, az nekem is van, de csak az uh.után, mert azt kérte a dokim, hogy utána menjek. Az lesz az utolsó ott, onnan már csak a ctg-k a kórházban.

júl. 6. 09:23
 13/20 A kérdező kommentje:
Nekem minden 2.hónapban van vèrvètel meg minden cirkusz. Elhiszem, tudom hogy milyen. Èn már a 20. hèttől mióta tufom, hogy kislány el kezdtem bevásárolni, meg vagyok mindennel, annyi ami a korházba kell nekem mèg az hijányzik. Maradt mèg itthon a festès, de fèrjem dolgozik most vettük autót is, nem tudom mikor lessz ideje azt megcsinálni, de majdcsak. Csakhát ènis fèlek hogy megszülök. Szerintem ezek jósló fájások 😕
júl. 6. 11:08
 14/20 A kérdező kommentje:
Ha nagyon fájna, és nem akar elmúlni, rendszeresek a fájások vagy esetleg valami kifolyna, akkor menj be az ügyeletre mindenkèppen ott meg nèzik hogy mi a helyzet.
júl. 6. 11:10
 15/20 anonim ***** válasza:

#13! Nekem is megvan szinte mindene, csak helye nincs🤣 Nagyjából az én kórházi cuccaim is megvannak, csak nincs összerakva még. Igazából azt se tudom, mi kell, listám nincs. Csak úgy tippelgetek.

Nekem is még lomtalanítás és a festés. Csak ugye, az egyik megelőzi a másikat. Mivel minden pénzem elment az eddigi felújításra, nem akarok mindent szeméttelepre vinni, amit lehet, eladnék, de amíg itt vannak, nem férek a falakhoz. Botrányos még a helyzet.

Persze, ha rendszeres lenne, vagy fent állna magzatvíz szivárgás gyanúja, akkor bemennék, de ilyenről szerencsére nincs szó. Ma is görcsökre keltem, de csak annyi, utána elmúlt.

Szerintem is jóslók. Csak azt remélem, távoli jövőt jósol 😂 Ha nem fordult be, úgyis program császár lesz korábban. Az is elég baj nekem, még előbb végképp nem akarok.

júl. 6. 11:42
 16/20 A kérdező kommentje:
Akkor nagyon úgy nèz ki, hogy egy cipőben járunk. Mikorra vagy ki ìrva? Èn augusztus 22-re, de nem tudom ki e várja a kiscsajszim. Nekem is nagyon gyakran fáj. De ha szülés megindul szerintem nem fogjuk semmivel összetéveszteni 😁
júl. 8. 08:19
 17/20 anonim ***** válasza:
Én is pont akkorra😁 Azóta már nagyobb 1héttel, de nem változtattak. A 2.trimeszterin 19-et mondtak, de nem írták át. Meg persze, ha nem fordul be, császár lesz. Eddig nem akart, de már lehet, hogy be van.
júl. 8. 09:33
 18/20 A kérdező kommentje:
Nahát 😁 akkor együtt tudjuk követni 🙂 nekem be fordult, viszont nekem egy hèttel kisebb a baba, dehát az nem jelet semmit. Most is szenvedek. Alig birtam boltig elsètálni. 😑 A bordámat rugdossa, meg minden pillanatban úgy érzem be pisilek. Meg persze fáj lent mint mikor megjön.
júl. 8. 10:33
 19/20 anonim ***** válasza:

Nekem haránt volt, aztán befordult. Csak az ellenkező irányba🤣 Faros lett. Az volt a legrosszabb, mert út közben rendszeresen megfeszítette magát és taposott lefelé. Azt hittem, kidugja a lábát. Olyankor meg kellett állnom és folyton attól féltem, nehogy valaki mentőt hívjon, mert állok ott a nagy hasammal, fájdalomtól eltorzult fejjel.

Egy ideje nem csinálja és mostanában feljebb érzem, ezért reménykedem, hátha befordult. Mondjuk annál az is jobb, ha vissza harántba. Az legalább nem fájt 😂

A hólyagom az enyémnek is a kedvenc helye.

júl. 8. 10:40
 20/20 A kérdező kommentje:
Elhiszem. Ènis most úgy mentem vègig az utcán mint aki eppen szülni fog. Nem tudom mi történik de nagyon fáj most is.
júl. 8. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!