November 12-én teszteltem pozitívat most a héten szerdán voltam dokinál nem látott babát majd este elmentek az ügyeletes nőgyógyra, ott sem láttak babát 2 napja van ilyen “pecsételő” vérzésem olykor alhasi görcsök a HCG szintem 375 lett. ?
Figyelt kérdés
2021. nov. 19. 00:53
1/22 anonim válasza:
Persze,hogy nem lát semmit,mert alighanem még túl pici,ha van is terhesség.
Már ilyen..6-8 hetes terhességgel szokás bemenni,hogy lásson is valamit.
Utolsó menstruáció? Mivel teszteltél?
2/22 anonim válasza:
7-8. hét előtt felesleges dokihoz menni, nincs szívhang és nem is lát semmit.
3/22 anonim válasza:
Minek mentél ilyen korán? A HCG szinted 4 hetes terhességnek felel meg. Sajnos a pecsételés jelezhet vetélést.
4/22 anonim válasza:
Vetélés sem mindig ilyen korai terhességnél.Simán fel is szokott szívódni,és lehet hogy ez is történt.
Várj egy kicsit és ha aktuális lesz akkor menj vissza az orvoshoz,de simán megjöhet a következő alkalommal mintha mi sem történt volna.
5/22 A kérdező kommentje:
Hétfőn kell újra ezt a HCG tesztet ismételtetnem, hogyha ott lett duplázódás akkor minden ok, ha nem akkor nem, én az első kislányomból indulok ki őt 4 hetesen màr láttàk.
2021. nov. 19. 05:39
6/22 anonim válasza:
Ritka, hogy 5 hetesen felritkuláson kívül látnak valamit
Majd 2 hét múlva
8/22 anonim válasza:
Biztos, hogy nem látták. Csak te is dugni tudsz inkább, mint tanulni. Akkor tudnád, mikor menj orvoshoz. Áh, hihetetlen milyen nők szülnek sorban, csokra.
10/22 anonim válasza:
Túl korán voltál, velem is megesett első gyereknél. Négy hetesen voltam kb én is, csak megvastagodott méhnyálkahártyát láttak. Rá két hétre mentem vissza, addigra már volt szívhang is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!