November 12-én teszteltem pozitívat most a héten szerdán voltam dokinál nem látott babát majd este elmentek az ügyeletes nőgyógyra, ott sem láttak babát 2 napja van ilyen “pecsételő” vérzésem olykor alhasi görcsök a HCG szintem 375 lett. ?
Figyelt kérdés
2021. nov. 19. 00:53
11/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a rendes és a nem ide illő kommenteket is, nyílván azért szülök mert csok-ra kell a gyerek, megnyugtat a hozzászólót, hogy semmiféle hitelem nincs nem vagyok rà szorulva a hitelre, de egyebként nem is hiszem, hogy ez volt a pontos kérdésem hogy ilyen olyan csokra szülök 🤣
2021. nov. 19. 07:49
12/22 anonim válasza:
Mikor volt az utolsó menzeszed? Ennyire korán teljesen természetes, hogy nem látnak semmit. Majd két hét múlva már talán. Szerintem teljesen feleslegesen is szurkáltatod össze magad.
13/22 A kérdező kommentje:
Október 12-én volt az utolsó menszeszem.
2021. nov. 19. 08:19
14/22 anonim válasza:
8. héten mész már lesz baba és szivhang is. Nagyon korán mentél
15/22 anonim válasza:
Akkor kb 5 hetes vagy. Petezsàk már látszódott nekem 5+1-en, szikhólyaggal. Neked petezsákot láttak? A babát majd csak 1-2 hét múlva lehet látni.
16/22 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Most látom, hogy egy hete voltál. Akkor az iszonyat korai volt.
17/22 anonim válasza:
Egyik gyermekem 6 hetesen mindent produkált(szívhang ugye) a második 6 hetesen semmit. Menjrk vissza 3 hét múlva, pokoli 3 hét volt. Szerencsére volt baba. Harmadikkal már a 8.héten mentem. Korai volt neked...
18/22 anonim válasza:
Esetleg még felhívhatnád a nőgyógyászt a pecsételő vérzés miatt, arra szoktak adni progeszteron pótlást és pihenést javasolnak. A progeszteron persze csak akkor szünteti meg a pecsételést, ha annak hiánya okozza, ha kezdődő vetélés akkor nyilván nem.
Illetve, ahogy sokan leírták előttem is nagyon korán mentél.
Kívánom a legjobbakat neked kérdező!
19/22 anonim válasza:
De miért mentél be ügyeletre is? Mert az első helyen nem láttak semmit ilyen korán?
20/22 anonim válasza:
Ezt akartam kérdezni hogy minek kellett ügyelet... 4 hetesen látták, persze 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!