Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hèten görcsök?

32 hèten görcsök?

Figyelt kérdés
Ma töltöttem be a 32 hetet, reggel 5 óra óta enyhe menstruációs görcseim vannak, tűrhetőek, de fáj. Ma megyek orvoshoz, feltètlenül szólok neki ezèrt. De addig is...Volt valaki ilyen helyzetben?

jún. 27. 10:48
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondjak ha melegviz hatasara csokken az csak joslo ha erosodik akkor itt a szules
jún. 27. 11:56
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Dupla magnézium és melegvíz. Ha nem múlik, akkor szerintem megér egy azonnali dokit/ügyeletet.

Azt próbáld kifigyelni, hogy összefüggésben van-e a baba mozgásával, mert tudnak néha olyan pozíciót találni, aminél egy-egy mozgásnál is megfordul az emberrel a világ. Nekem voltak olyan pár napok azért mindkét várandósságomnál, hogy azt hittem menten megszülök, de szinte mindig csak a baba fura helyzete volt szerintem a gond. :)

jún. 27. 12:51
 3/20 A kérdező kommentje:
A babát nagyon lent viszem, azt mondta az orvos is, most jobban èrzem magam, derekam mèg kicsit fáj, de a görcs szűnni látszik. Azert minden esetre szólok neki hogy voltak ma görcseim.
jún. 27. 13:07
 4/20 A kérdező kommentje:
1 óra mulva kell mennem. Remèlem minden rendben van. Köszi a válaszokat
jún. 27. 13:09
 5/20 anonim ***** válasza:
Nekem is voltak kb. a 32. héttől jóslófájásaim de szerencsére nem indult be a szülés. Mi volt dokinál Kérdező?
jún. 27. 16:20
 6/20 anonim ***** válasza:
Majd írd meg mi volt, minden rendben volt-e a dokinál.
jún. 27. 19:34
 7/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Most èrkeztem hogy írjak. Minden rendben, szóltam hogy mi a helyzet, meg is nèzett rögtön, zárva van minden, hála istennek, valószínű, hogy úgy állt a baba, meg ugye nagyon lent van.
jún. 27. 20:38
 8/20 anonim ***** válasza:
Kérdező! Azóta is minden rendben? Én ma görcsölök és elég ijesztő, mert kb.az eleje óta nem volt ilyen. Elvileg már csak a 36hetes uh-ra megyek legközelebb, szóval itt agyalok, hogy mi lehet az a pont, amikor már meg kéne nézetni. Szülni még nagyon nem szeretnék. Beveszek egy soron kívüli magnéziumot és pihenek, hátha elmúlik. (33+4)
júl. 5. 19:43
 9/20 A kérdező kommentje:
Szia. Engem mèg akkor nèzett a doki, voltak azóta görcsök, 3 óra hosszáig tartott, èjszaka 🤨 Na akkor azt hittem ènis hogy menni kell, de végül elmúlt, ès el aludtam. 33+2 vagyok ma. Èn mindig megyek így sorba ha görcsök vannak, le fel sètálok, utána magnézium, fekvès a bal oldalon, na ha az sem, meleg fürdő, utánna megint pihenès. Tudom milyen aggasztó hidd el.
júl. 6. 08:31
 10/20 A kérdező kommentje:
A kifiammal első terhessègem voltam pont ilyen idős terhes, el kezdtem görcsölni, de vele sose semmi fájdalom nem volt azon az egyen kivül. Vasárnap reggel volt, mondom majd elő kèszitem az ebèdet. El kellet mennem pisilni, és rózsaszín vèr vagy nyálka folyt ki, testvèrem be is vitt az ügyeletre kiderült, hogy 2 újnyira megnyiltam, ki ìrtak kórházba, vèrt vettek, kaptam infúziót, gyógyszert, cukrot mèrtek.. lassan le álltak azok a görcsök amik rendszeresek voltak, másnap mehettem haza. Azt mondták ha nem sikerül le állítani, szülünk, de nem nyíltam tovább. Na aztán otthon gyógyszerek, vag. tabletták. Igy húztam ki a 39+2 napig, akkor mikor elkezdődött tudtam hogy menni kell. Ezèrt fèlek èn most is. 😑
júl. 6. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!