Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért gondolja mindenki, ha...

Miért gondolja mindenki, ha az orvos engedi, akkor a gyógyszerek nem lesznek tele méreggel?

Figyelt kérdés
2008. jan. 9. 09:59
 1/7 anonim ***** válasza:
29%

Szia!

Én nem gondolom ezt! Szerintem kerülni kell a gyógyszerezést, csak a láz leszorításában kell segítségül hívni, ha sem a borogatás, sem a fürdő nem segít már!

2008. jan. 9. 10:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Szerintem minden kismama kerüli a gyógyszereket,amennyire csak lehetse´ges.Nekem a picurkám nyomja a vesémet,így fájdalmai vannak.Ìrtak rá gyógyszert,de eddíg csak egyszer vettem be egy felet.Egész idö alatt nem szedtem gyógyszert.Sem fejfájásra,se másra.

38hetes kismama.

2008. jan. 9. 10:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legtöbben nem gondolják ezt. Amikor lehet, terhesség alatt kerülni kell a gyógyszerszedést, de vannak esetek, amikor mégis kell. Például a láz veszélyesebb a babára, mint a megengedett lázcsillapítók, így, ha lázas vagy, azt feltétlenül csillapítani kell!
2008. jan. 9. 11:19
 4/7 anonim ***** válasza:
78%

Nem gondolják azt.De nekem például olyan durva fejfájásom van néhe, hogy azt elmondani nem lehet.Gyógyszer nélkül képtelenség kibírni.De kerülöm a gyógyszereket egyébként, de ha kell akkor kell.

11 hetes kismami

2008. jan. 9. 11:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! A baba igazából már a pocakban is mindent megkap, amit anyukája eszik-iszik.Elég, ha csak egy üdítő összetételét megnézed, tele van mesterséges ezzel-azzal, meg ilyen-olyan adalékanyaggal.Tuti, hogy egy születendő gyermek ettől nem lesz egészségesebb.Ezeket azonban teljesen kihagynbi az étrendedből nem tudod.

Szerintem bizonyos gyógyszereket, amik terhesség esetén nem ártalmasak, bizonyos keretek között lehet szedni. Jó, nem mindig és nem mindenre. De az orvos úgyis mérlegelni fogja, hogy egy-egy gyógyszer bevétele milyen mértékben káros illetve mennyit használ.

Vannak bizonyos gyógyszerek amiket nem lehet szedni terhesség alatt. Azonban én fejfájásra algópirint és efferalgam pezsitabit is szedtem. Sőt egyszer megfáztam és Aktil duo antibiotikumot is szedtem, a gyerekemnek még sem lett semmi baja, egészséges. Én a nőgyógyászomban 100%- ig megbíztam, azt és úgy szedtem be amit ő mondott.

2008. jan. 9. 12:47
 6/7 anonim ***** válasza:
82%
már ne haragudj a gyógyszer nem méreg benne van a nevében gyógyit és ha a baba megmaradása ezen a gyógyin mulik akkor addig szedem mig az orvos mondja ő tudja ő végzet el orvosit ha nem bizol egy orvosban akkor kiben ilyen helyzetben amikor beteg vagy kihez fordulsz Istenhez ? én is hoszek benne de ő adta nekünk az orvosokat és azokat az embereket is akik feltalálták a gyógyszereket ugyhogy a mai világban nem a gyógyszer amit az orvos fel ír a méreg ami a babának árthat vannak ennél súlyosabb dolgok is
2008. jan. 9. 14:00
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a gyógyszer mentette meg a picurim életét, és ha az orvosom azt mondja valamire hogy kell, én hiszek neki.Én nem végeztem orvosit, de ettől függetlenül ő is olyan hogy nem írkál fel nekem egyből mindent,és én is tudom, hogy főleg a 12 hétben kerülni kell a gyszereket.De vannak olyanok, amiket muszáj szedni, vagy ha valakinek olyan betegsége van, az orvos úgy is mérlegel.Kiben bízzunk ha nem benne?
2008. jan. 9. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!