Árthatott a babámnak bármit is ez? Akár az agyában a sok rázogatás?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap ultrahangon nagyon megnyomkodták a hasam meg rázogatták, sőt az ultrahangos nő megszólalt, hogy “itt a fejénél kell” és ott is a fejénél elkezdte nagyon erősen nyomkodni, rázogatni a babát mert elég mélyen aludt. Uh után még fájt is a hasam eléggé. Mára már elmúlt szerencsére de soha többet nem megyek vissza oda. Ezen kívül rengeteg megjegyzést is kaptunk a kedves ultrahangos hölgytől de nem minősíteném most..jún. 22. 12:23
2/8 anonim válasza:
ha ennyitől baja lenne már kihalt volna az emberiség. Ne stresszeld túl mert ki fogsz készülni a végére.
3/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm.
jún. 22. 12:42
4/8 anonim válasza:
Miért jobb lett volna, ha nyugiban hagyja és valamit totál elnéznek? Inkább keltsék fel. Én naponta járok NST-re, holnap leszek 41 hetes, kb ugyan így rázogatják a babákat fel a kórházban. Amúgy annyire védettek ott bent, hogy ez csak neked tűnik dúrvának. Ő sokkal kevesebbet érzékel belőle.
5/8 A kérdező kommentje:
Vagy rázogathatta volna óvatosabban úgy ahogy máshol csinálták egész idáig. Az megeshet, hogy nekem tűnt durvának muvel utána hátra lévő napban még fájt a méhemnél.
jún. 22. 12:49
6/8 anonim válasza:
Szerinted ha ártana, csinálnák? Ne legyél már ennyire mimóza. Semmi baja nem lesz tőle…
7/8 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz. Valószínű a bunkó bánásmód miatt élted meg ilyen rosszul.
8/8 anonim válasza:
Én is nagyon meglepődtem első alkalommal (12. heti genetikai ultrahangon), hogy milyen erősen rányomja a hasamra a doki a gépet, illetve mivel nem akart máshogy fordulni a babó, ezért elkezdte nekem is rázogatni, nyomogatni a hasam. Mondom oké, biztos tudja mit csinál. 😅 Mondjuk nekem utána azért nem fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!