18 mm-es nyálkahártya, pozitív terhessegi teszt?
Figyelt kérdés
Tegnap előtt lett elöször pozitív a terhességi tesztem, tegnap reggelre erősebb lett, ma voltam dokinál mert van egy megállapított niche-m amit mütöttek volna! Ma 18 mm-es nyálkahátyát látott, 4 nappal vagyok menstruáció elött még, de azt mondta a terhesség az biztos csak még nagyon kicsi, hetfön és szerdan megyek hcg vérvetelre! Ez jot jelenthet hogy már most ilyen vastag a nyálkahártya?2024. jún. 21. 21:38
11/11 anonim válasza:
Hát, meglátjuk. Húgomnak császár után 1 évvel jött meg először, pontosan az eredetileg kiírt napja után 1 évvel. De ő rengeteget szoptatott igény szerint. Én azért annyit nem, meg éjszaka 8 óra is kimarad szinte az elejétől. Azt hallottam, sokaknak akkor jön meg, amikor hosszabb időt kihagy pl.hozzátáplálásnál. Egyébként rengeteg tejem van és átlagos alkatom. Na, majd kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!