Terhesség alatt volt hüvelyfertőzése valakinek? Indok volt a császárra?(többi lent)
Figyelt kérdés
38hetes vagyok hüvelyfertőzésem van de nem tudják megmondani pontosan hogy mi is pedig vettek vizeletet is kétszer meg kenetet is,de nem mutatja ki mégis van,égő érzés a hüvelybe sárgás folyás csípő vizelet.Lehet ok császárra?jún. 18. 10:16
1/8 anonim válasza:
Nekem a streptococcus szűrésen tenyészett ki valami más is, küldtek infektológushoz, ő császárt javasolt, de a nőgyógyász azt mondta, nem indokolt. Végül más miatt császár lett, úgyhogy nem kellett aggódni miatta.
2/8 A kérdező kommentje:
Emiatt a fertőzés miatt én is jobbnak látnám a császárt,mert sajnos nem tudhatja senki lesz-e hatása a babára ennek a fertőzésnek
jún. 18. 10:28
3/8 anonim válasza:
Mégis mi baja lenne a gyereknek, ha ki se tenyészik semmi?
Ez nem császár indikáció.
4/8 anonim válasza:
32 hetesen elkaptam, alig tudtuk kikezelni. Égett, csípett, sárga folyásom volt. Mindenki azt mondta, gomba. Ennek ellenére a tenyészet gombára negatív lett. Kaptam kúpokat, tablettákat, nem nagyon hatottak.
Nálam szó sem volt császárról, mindegyik doki azt mondta, mivel a tenyészetek negatívak, nincs ok a császárra.
Végül szülés elött 1 héttel elmúlt minden tünetem.
Azóta sem tudjuk, mi okozta.
5/8 A kérdező kommentje:
Ma megyek a magán orvosomhoz remélem talál megoldást,mert nekem is szednem kellett már mindent de nem múlik semmitől sem
jún. 18. 10:49
6/8 anonim válasza:
Ha negatív, akkor nincs semmi és nem kéne indok legyen egy hasi műtétre elvileg ez. Ha lenne valami, az kijött volna azért. Lehet hormonális és a terhesség miatt van, de majd doki megmondja. A streptococcusnál sem indok.
7/8 anonim válasza:
Nekem az orvos azt mondta, ha nem speciálisan gombatenyésztést kérnek, nem feltétlen tenyészik ki a gomba. Nekem is negatív volt a tenyésztés, mégis voltak túrós folyás. Gyógyszertárban kevert bórsavas gombaellenes kúptól végül nagy nehezen elmúlt szerencsére.
8/8 anonim válasza:
Szinte az egész terhességemet vegigkisertek a hüvelyfertőzések, hiába kezeltem...a végén én is kérdeztem, lehet-e baja hüvelyi szülésnél a babának, azt mondta az orvos, nem. De végül más miatt sürgősségi császár lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!