Terhesség alatt esetleges hüvelyfertőzés, gyulladás, húgyúti fertőzés, hasonlók ellen ki milyen készítményt használ/használt megelőzésképp?
Szia én is éppen infókat gyűjtök. Ami eddig tuti:
-húgyutakra a tőzegáfonya, de ne tartalmazzon más gyógynövényeket
-a D vitamin is jó erre
-hüvelyfertőzés ellen Lactofeel, Vitagyn, Protexin Gynophilus, ezeket tutira lehet használni
-ott vannak a tejsavas intim mosakodók is, nekem abból csak a Dm Jessa sensitiv mindenmentes kék dobozos vált be de az nagyon! De sokat ajánlják a Lactacid Feminát is!
-sokszor a szárazság miatt van rossz érzés, arra a Vagisan krémet találtam
Ezek mellett én terhesen nem borotválkozom ott, hanem trimmelek elektromos borotvával, mert most a szőr is véd a baciktól.
Plusz ami fontos nagyon, hogy minden nagywc után ha lehet szappannal mosakodjunk meg, de minimum nedves törlőkendővel, mert a wc papír nem tisztít teljesen.
Bugyiból csak normál fazon legyen, 60fokon mosva, és szerintem törülköző helyett papírtörlőt érdemes oda használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!