Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Árthatok a babanak?

Árthatok a babanak?

Figyelt kérdés

15 hetes terhes vagyok, es van egy extrem mozgo, dackorszakot megelő lányom.

Igazsag szerint, napkozben ugyan ugy teszek veszek, surgok forgok mint mielott megtudtam hogy terhes vagyok. Sokat hajolok, emelgetem a lanyom, gyakorlatilag elfelejtem a tennivalok kozott az állapotom... pihenni, leulni csak akkor tudok, mikor elalszik napkozben, az kb egy masfel ora, de akkor is csak ledolok a kanapera, utana folytatodik minden. Estere viszont mar igancsak fajnak a labaim, szeméremcsontom...

Kerdes: tehetek igy barmifele kart a baba fejlodeseben?

Tapasztalatok is erdekelnek akinek hasonlo koru gyermeke van/volt terhesen

jún. 13. 23:46
 1/6 anonim válasza:
21%

Én ugyan még nem voltam terhes, de szerintem a sok hajolgatás nem igazán tesz jót a kicsinek.

Meg az, hogy széthajtod magad az sem valami jó...

Azt viszont tudom, hogy egy örök mozgó kicsivel még akkor is sok a meló mikor nem vagy terhes (nem ám még mikor dackorszakos is) így nem igazám tudok tanácsot adni.

jún. 14. 00:16
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Nem, nem ártasz neki, ha problémamentes a terhességed. Az, hogy nem fordítasz több időt a pihenésre, vagy hogy nem beszéled meg a lányoddal, hogy nem lehet mindig ölben, az csak neked szar, lásd a nap végén. A magzatnak ettől nem lesz semmi baja.
jún. 14. 00:23
 3/6 anonim ***** válasza:
86%
Szóról szóra ugyanígy voltam, és elmondható ez szerintem még millió másik anyáról is, aki kis korkülönbséggel vállal gyerekeket. Ne aggódj, ha egészséges a terhesség, ennyitől semmi baja nem lesz a magzatnak. Nyilván pihenj, amennyit tudsz, de ezen kívül muszáj tenni az embernek a dolgát. Kitartás!
jún. 14. 00:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Nincs allandoan ölben a lanyom, de vannak helyzetek,hogy megemelem nyilvan..
jún. 14. 08:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokan vagyunk/voltunk így. Én 2,5 éves mellett voltam terhes, én is sokszor el is feledkeztem a terhessegrol, ugyanúgy csináltam mindent,hisz lekötött a nagylany, teljesen egészségesen született aztan a kicsi.
jún. 14. 09:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Miért? Szerinted a többgyerekes anyák fekszenek a kanapén a terhességeik alatt?
jún. 14. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!