Megfáztam. Rengeteget tüsszögök. Fáj a hasam, a rekeszizmom. Ezzel árthatok a babának? 33 hetes terhesség.
Figyelt kérdés
Tegnaptól mára hirtelen lettem beteg, szortyogással indult, mostanra ömlik a könnyem és a taknyom (bocsi), a fejem fáj, de a legrosszabb, amikor rámjön a tüsszögés, és zsinórban 5-7 lemegy... bepisilést nem is említem, de a hasam ilyenkor rettenet fáj, feszül, kellemetlen. Hőemelkedés van csak. De kezdek köhögés is picit... akkor mégjobban fáj az egész hasam.
A babát féltem, ezzel nem tudok neki ártani? Vagy ilyenkor neki is kellemetlen?
máj. 10. 20:55
1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy kellemetlen neki, de baja nem lesz tőle. Én nagyon sokat köhögök, terhességem alatt is végig köhögtem. És volt olyan kohogoroham, amit megerzett és nagyon erősen rúgni kezdett, aztán hozzászokott.
2/2 anonim válasza:
Dehogy.Ha a tusszentestol baja lenne akkor tusszentopor eleg lenne abortusz helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!