Terhesség alatt fázás?
Figyelt kérdés
Van aki korai terhesség alatt fázósabb volt?
Hat hetes vagyok már az elejétől kezdve nagyon fázós vagyok. Előtte nem mondanám hogy az lettem volna.
Nem tudom egybe füg e egyáltalán a terhességgel mert eddig ilyet nem tapasztaltam.
Ezért érdekel hogy más is volt e így.
jún. 12. 09:31
1/6 anonim válasza:
Én az elején nagyon fázós voltam, most a vége felé ez a meleg sok
2/6 anonim válasza:
júli 27-én teszteltem pozitívat, a 40 fokban (3éve)
az augusztus eleji kánikulát pulóverben vészeltem át, mert meg akartam fagyni, úgy remegtem is.
Holott én a 20 fokot már nem bírom, télen sem hordok kabátot sem pl.
durván 2 hétig tartott
3/6 anonim válasza:
Engem az elején rendesen rázott a hideg mintha lázas lennénk, persze nem voltam csak az ilyenkor szokásos kissé magasabb testhőm volt.
4/6 anonim válasza:
Én nagyon fázós vagyok. Terhesség elején talán még jobban. Már, ha lehet ezt még fokozni.😂
5/6 anonim válasza:
Második terhességem alatt az első trimeszterben nyáron vacogva aludtam a pokróc alatt
6/6 anonim válasza:
Én nem lettem fázós, de volt egy két alkalom az elején amikor kissé rázott a hideg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!