Ha nincsen szívhang akkor meghalt a kisbaba?
Figyelt kérdés
Szóval kolleganőm terhes, már évekkel ezelőtt elvetélt. Azóta új párja lett,tavaly volt az esküvőjük olyan boldogok együtt. Nemrég jelentette be hogy bizony kisbabát vár.
Június 19én ment volna down szindrómás szűrésre és akkor már ki is derült volna hogy mi a baba neme.
Olyan boldog volt és olyan lelkes. Ma pedig szintén valami UH vizsgálaton volt és a férje rohant be hozzá a kórházba mert az orvos nem lát szívhangot a picinek, nagyon szomorú vagyok és akkor ez már ténylegesen azt jelenti hogy elvetélt? Ez mitől lehet? Csak huszonéves vagyok nincs gyermekem és nem értek annyira ezekhez, de osztozom a kolleganőm fájdalmában.
jún. 10. 10:41
1/3 anonim válasza:
Igen, ha már volt szívhang és utána nincs, akkor sajnos elhalt a terhesség 😢
2/3 A kérdező kommentje:
Hát ez nagyon szomorú, köszönöm a választ és ne haragudjatok hogy ilyent kérdeztem,csak nem akartam hülyének tűnni. Igaz még nem erősítette meg senki sem hogy mi történt csak a párja pont a párommal dolgozik egy helyen én meg tőle tudtam meg. :(
jún. 10. 10:49
3/3 anonim válasza:
Igen, sajnos nem minden terhesség jut el a baba születéséig. Az első 12 hétben a terhességek kb. negyede megszakad. Ennek hétről-hétre csökken az esélye, de sajnos még olyan is van, hogy szülés előtt nem sokkal hal el a magzat. Ez ugyan már nagyon ritka, de sajnos ilyen is van. Az első 12. hétben meg - csúnyán mondva - szokványos, gyakori jelenség. A szülőknek nyilván ettől még tragédia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!