Hogy baja kesz a babának,már túlságosan is félek ezt én is tudom,próbálok ellene tenni és arra fókuszálni,hogy rendben lesz minden,többé kevésbe sikerül is,de nagyon sok aggodalmam van
2024. jún. 9. 21:27
12/16 anonim válasza:
Ez mind rendben, de mi baja lehet egy sétától? Maximum megszületik, bár szerény véleményem szerint ennyitől nem fog.
2024. jún. 9. 21:53
13/16 anonim válasza:
Es ha megkerdezed negyedjere, meg otodjere, megnyugszol? Nyilvanvaloan nem. Kaphatsz 100 valaszt is arrol, hogy semmi baj nem lesz, akkor is ugyanugy parazni fogsz.
Ha ennyire fosol, hivd fel a dokidat, majd o megmondja. Csak ne irj ki ketnaponta kerdest, mert felesleges, hiszen tisztan latszik, semmi haszna, semmilyen valasz nem nyugtat meg.
2024. jún. 9. 22:18
14/16 anonim válasza:
Ideje lenne felkeresnek egy pszichológust
2024. jún. 10. 07:37
15/16 anonim válasza:
Erre már én is nagyon sürgősen keresnék egy pszichológust mit fogsz csinálni ha már kint van? Nem lesz rajta 0-24 a szemed stb … es akkor még esetleg egy szülés utáni depresszióról nem beszélve ami ilyen előzményekkel simán benne van.
2024. jún. 10. 13:07
16/16 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Hány hetet töltöttél ágynyugalommal? Hogy bírtad? :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.