Akit első trimeszterben ágynyugalomra ítélnek, az ugye nem tart a terhesség végéig?
7 hetesen hematóma miatt kellett 1 hétig feküdni. De emiatt a férjem nem ment szabira/táppénzre.
Ahogy akkor sem, amikor 29 hetes koromtól szülésig ágynyugalomban voltam. A kaját megoldottunk, enni, zuhanyozni, wc-re felkeltem, a többit a férjem intézte.
Attól függ, mi az oka. Valószínűleg neked azért, mert ismeretlen eredetű a vérzés. Nekem hematóma miatt volt, ami amúgy nem volt rossz helyen. Szóval nem kellett mindig feküdni, de sokat kellett pihenni és kímélő életmód. Alig vártam, hogy vége legyen. 1.genetikai ultrahangon kiderült, hogy a lepény fedi a méhszájat, szóval minden maradt a régiben ☹️ Nem voltam boldog, mert ennél sokkal nagyobb aktivitásra lett volna szükségem. A másodikra már jó helyre került, azóta sokkal jobb a helyzet, de rengeteg idő kiesett, lakásfelújítás előtt állok. Csúszik minden.
Kitartást! Próbálj meg minél többet pihenni és a gyereket most ne emelgesd!
Igen, közben leesett, hogy náluk a 2 éves miatt gond ez.
De ugyanakkor ezt meg kell oldani akkor is, ha pl. befektetik a kórházba hetekre vagy szülésig. Ilyen is van.
Egy ismerősnél 3 gyerek várta otthon, de a legkisebb miatt 1 hónapot kórházban volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!