Mit tegyek /egyek folyamatos éhségérzet ellen?
Sziasztok! Tanácsokat ötleteket kérnék, mit tudnék enni a folyamatos éhségérzet mellett/ellen. Ráadásul még csak a 13. hétben vagyok! Az elmúlt hetekben nagyon meghíztam, sokat ettem, és két evés között is csak ennék. Folyton éhes vagyok.
Köszönöm a válaszokat!
1. Nagyon sokat igyál
2. Sokszor keveset egyél
3. A rostban gazdag ételek segítenek elnyújtani a teltségérzetet
4. Kerüld a gyorsan felszívódó szénhidrátokat
5. Pihenj eleget
Egyél általában mindig ugyanabban az időben, rostdús ételeket, amik hosszú távon telítenek.
Lehetőleg ne nassolj az étkezések közt, mert nem hagyod pihenni az emésztésedet.
Sok folyadék
Unaloműző dolgok, hobbik, mozgás.
nekem eddigi 2 terhességem alatt 8-9 kg jött fel, de visszanéztem és félidőig 6 kg utána 2-3 kg ingadozott. ahoz képest, hogy a baba később nő súlyra, és 3,3 és 3,5 kg-s babáim lettek. most várom a 3.at félidőben vagyunk és az elején is is így voltam, mint te.
a terhesség végefelé ugye már egyre kevesebb hely van a gyomornak, meg a nyári nagy melegben nem bírtam annyit enni, az elején nekem is mindig kellett a kaja. de ennek a súlynak amit érzel nagy része víz is lehet :)
persze jó ötleteket írtak, de nekem a sok víz és a rostdús étkezés sem vált be, sokszor 1 órával étkezés után olyan éhes voltam, mint aki nem evett 1 napja :D
de a figyelemelterelés, ami nekem nagyon jól bevált. ha mondjuk programokon vagyunk, a városban sétálunk ilyesmi akkor abszolút nem vagyok éhes vagy legalábbis nem érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!