Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy vannak a terhességi...

Hogy vannak a terhességi vizsgálatok, milyen időközönként?

Figyelt kérdés
Hétfőn leszek 6 hetes terhes,akkor megyek dokihoz először.Ilyenkor a babát látni lehet már a petezsákban??És amúgy a terhesség alatt milyen időközönként vannak vizsgálatok,és ilyenkor mit látnak??
2010. okt. 29. 19:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha nincs semmi baj (vérezgetés, görcsök), akkor ált. 4 hetente van terhesgondozás.

Elvileg neked nagyjából így lesz.

6 hetes (reméljük szépen dobogó szívecskét látsz majd)

nagy labor

10 hetes terhesgondozás

első védőnői találkozó (de te döntöd el, mikor mész, nem szentírás a 12. hét előtt elmenni)

12 heti genetikai uh, esetleg integrált teszt (én ezt csináltattam, egyébként nem tudom, hogy van-e vérvétel)

14 hetes terhesgondozás

16 hetes afp, toxoplazma, hepatitis (ha az utóbbi kettőt nem nézték az elsőnél) vérvétel

18 hetesen terhesgondozás, genetikai uh

22 hetesen terhesgondozás

24 hetesen terheléses cukor

Én még csak a 18. héten járok, eddig tudom a "protokollt". Nem biztos, hogy így lesz neked is, nagyban függ az orvostól, időpontoktól.

Szép babavárást!

2010. okt. 29. 19:35
 2/4 A kérdező kommentje:
köszii:)És akkor most majd ha minden ok,látni lehet a babát a petezsákban,a dobogó szivecskét??
2010. okt. 29. 19:58
 3/4 Tóth Bernadett2 ***** válasza:
Egyenlőre csak egy fekete pöttyöt fogsz látni egy fehér háttérben, és hallani fogd a szívhangot. :) 27 hetes
2010. okt. 29. 20:43
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi.
2010. okt. 30. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!