Ugye nem lehet hogy terhes vagyok?

Ugye nem lehet hogy terhes vagyok? - Nem
Lehet a stressztől,hogy így érzem magam ? - igen
Kérlek nyugtassatok meg. - nyugodj meg
🙂

1,5 napig tartó menzesz amúgy, bármennyire is ez nálad a megszokott és akármennyire is kényelmes, igazából nem teljesen normális. Ezt lehet, hogy érdemes lenne kivizsgáltatni. Mert amúgy, amikor majd tényleg akarsz is terhességet, akkor gondot okozhat, gyanítom vékony az endometrium, nem tudna mibe beágyazódni egy esetleges baba. Egy normál, még mindig rövidnek számító vérzés minimum 3, de inkább 4-5 napig tart, ha ennél rövidebb, akkor az egy jel, hogy valami nem teljesen kerek. Nem azért, hogy itt távdiagnosztizáljak vagy riogassalak, simán lehet, hogy te így vagy egészséges, de azért szerintem egy utánajárást megérhet a dolog.
Most tuti nem vagy terhes. Véreztél is. Ha peteérés környékén vagy, akkor főleg nem lehetnek tünetek terhesség miatt. Persze egy tesztet mindig csinálhatsz, az a párszáz forint csak megéri a lelki békédért.

szerintem a front...
Én is pár napja ugyan így vagyok. Húz a fejem, szédülök, hányingerem van.
Én fogamzásgátlót szedek, tuti nem vagyok terhes.
Ma panaszkodtam pont reggel anyámnak, ő is ezekről a tünetekről számolt be.

Orvosom szerint normális,de azért mindenképpen utánajárok egy teljeskörű kivizsgálásnak,mert engemis nagyon zavar ez a rövid menzesz.
Történt védekezés nélkül igen,mivel már babát terveztünk egy kis ideje.
Köszönöm a megnyugtató válaszokat😊 a szakítás miatt kissé megviselt vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!