A fiammal 30 évesen, a második próbálkozós hónapban estem teherbe. Semmi rákészülés, praktika nem volt, folsavat szedtem egyedül.
2024. máj. 28. 12:38
2/20 anonim válasza:
Ez semmit nem jelent, és mindkét fél egészségi állapota fontos.
2024. máj. 28. 12:40
3/20 anonim válasza:
A kor csak egy szám. Van akinek 20 évesen sem jön össze, van akinek 40 évesen is elsőre. Az pedig hogy minden rendben van-e majd kiderül ha valóban összejön.
2024. máj. 28. 12:48
4/20 anonim válasza:
Szerintem nem a kor számít.
Mind a két gyermekem az első próbálkozós hónapban fogant. Az egyik 23 évesen, a másik 30 évesen.
2024. máj. 28. 12:50
5/20 anonim válasza:
Én ugyanígy voltam, a párom még fiatalabb is, 3 év kellett, kolléganőm még fiatalabb volt, próbálkoztak lombikkal is, de már nem is lehet saját gyereke, ismerek 40hez közelieket, elsőre összejött. Sajnos ezt senki nem fogja tudni neked megmondani, de előre felesleges ezen görcsölni
2024. máj. 28. 12:50
6/20 anonim válasza:
Én is 30 voltam, amikor próbálkozni kezdtünk, mi valamivel több mint egy évet vártunk a kislányunkra.
2024. máj. 28. 13:03
7/20 anonim válasza:
Semmi köze a kornak ahhoz, hogy mikor jön össze. Az első gyerekemet 34 évesen szültem, több évet vártunk rá. A második pár hónapon belül összejött, rá 2 évre született. Szóval nem lehet előre tudni, kinek mikor jön össze, akár egészséges akár nem.
2024. máj. 28. 13:09
8/20 anonim válasza:
Én 30 voltam a férjem 37 amikor teherbe estem a második gyermekünkkel.
Második alkalomra sikerült.
(Előtte elsőre sikerült amikor elkezdtünk próbálkozni, de az missed abbal végződött)
2024. máj. 28. 13:20
9/20 anonim válasza:
Három terhességem volt, az első kettőből sajnos nem lett baba (missed ab, majd kémiai), a harmadikból született a kisfiam 🙂
Az elsőnél 34 éves voltam, 36 évesen szültem, apuka 12 évvel idősebb.
Szóval teherbeesni könnyen sikerült, az pedig nem derült ki, hogy az első kettőnél mi lehetett a probléma, ami miatt nem fejlődött megfelelően, lehet akár a korunk is, de lehet, hogy semmi köze hozzá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!