Sterilizáló műtét után terhesség!?
Szoval..a 3 ik császár után elkotottek...viszont most 6 ev utan, 3 ev aktív együtt let. ( uj párkapcsolat) olyan tuneteim vannak mintha babát várnék...elotte soha nem voltak mensis gorcseim...ha megjött akkor is enyhén fajdogalt hasam...most mar 4 ik napja hogy hol erősebben hol gyengébben de görcsölök...
Most volt eloszor h ereztem az ovulációt...utana ra pár napra 4-5 talan...eros hasi szurkalas...puffadás..enyhe rosszullét...most kezd fájni duzzadni mellem..
Utolso mensin április 24 en volt.ma vagy holnap kene megjonnie..
Tesztet csináltam halványan de mintha lenne masodik csík..
En örülnék a babának , párom fél hisz azt gondolja mar nem fiatal , pedig 44 eves...es engem felt...de titkos mi dig beszéltük hogy milyen jo volna egy közös szerelem baba 🥰
Orvosnal ma jartam, mivel ma reggel gorcsoltem es barna vérzésem is volt...mostanra enyhult de görcsölok...
Doki kizárta a méhen kivulit , méhen belül meg.nem látott meg semmit mert azt mondta valószínű nagyon korai meg es nem latja uh n kb 4-5hetes lehet az adatokból kiszamolva. Azt mondta teszteljek par nap mulva es ha.pozitiv akkor mennyek vissza. Sok pihenes es magnézium.
Volt mar hasonlo helyzetben vki?
Nem is értem minek mentél orvoshoz. Ma-holnap várod a vérzést, és barnázol. Hát ja, meg fog jönni.
Ha a teszten úgy kell keresni a csíkot, akkor az negatív.
Ha meg gyerekről álmodozol, minek kötteted el magad?
Nyilván létezik olyan, hogy valaki elkötés után is terhes lesz, én is láttam már, de a leírás alapján bennem ez nem merül fel itt...
Hat én úgy értelmezem, hogy a kérdező most sem "akar" gyereket, de ha már elmerült a gyanú, hogy esetleg terhes lehet, akkor nyilván eljátszott a gondolattal és mindketten örülnének neki.
És ne itelkezzetek látatlanban, nem tudjátok mi történt. Az is lehet, hogy az exe pár hónappal a 3.gyerek születés után lelépett egy másik nővel, sok nő van, aki nem sejti, hogy a férje csalja öt Pl terhesség alatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!