Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Túl kicsi a petezsák, elkezdhe...

Túl kicsi a petezsák, elkezdhet fejlődni még?

Figyelt kérdés
2010. okt. 29. 10:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szia! Előkerestem az ultrahangos papírjaimat és a következőt találtam neked biztatásul: az én babám 2008.04.17.-én fogant (tuti), 05.07.-én (épp 5 hetes terhesen) a petezsák mérete 3 mm. Ma már 22 hónapos rosszcsont kisfiú. Szóval még nincs minden veszve. Ja és tünetem nekem se volt a mellfeszülésen kívül! Ne veszítsd el a reményt és 2 hét múlva feltétlenül jelentkezz!
2010. okt. 30. 16:56
 12/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok,tegnap voltam dokinál,hát nagyobb volt a döbbenet mint a múltkor ugyanis 3 petezsák van,kettőben sejthető szívhang 12 mm petezsák,a harmadikban pedig ott volt a baba élénk szívműködéssel.Két hét múlva kell vissza mennem.Nem tudom mi lesz próbálom felfogni a dolgot,ráadásul nagyon félek hogy egészségessek legyenek.
2010. nov. 11. 13:57
 13/18 anonim ***** válasza:
Szia! Az utolsó válaszolód vagyok. Szívből gratulálok, tudtam én, hogy van még remény :) Két hét múlva jelentkezz megint, vissza fogok nézni!
2010. nov. 11. 14:12
 14/18 anonim ***** válasza:
Nagyon gratulálok! :) most van aztán öröm biztos. és csak úgy spontán sikerültek?
2010. nov. 11. 14:17
 15/18 A kérdező kommentje:
Inseminaciora készültünk,tehát csak a hormon kezelés volt meg,maga az inszem nem történt meg,hanem mi a hagyományos othoni módszerrel próbálkoztunk.:)
2010. nov. 11. 14:28
 16/18 A kérdező kommentje:
Sajnos a 9.héten elhalatak.
2010. nov. 29. 08:19
 17/18 anonim ***** válasza:

Annyira sajnálom és nagyon átérzem. Legalább azaz egy maradt volna aki már szívdobogást mutatott. :(

Percre pontosan ugyanakkor volt a menzesz a megtermékenyülés okt.7 vagy 10.

Nekem se túl nagy sőt nagyon le van maradva. Jövő hétig kapott időt nőni. Neki még szívdobogást se láttak.

FEL A FEJJEL, SIKERÜLNI FOG!!!!!

2011. nov. 22. 08:42
 18/18 anonim ***** válasza:
Most látom ez egy évvel ezelőtt volt. Talán már boldog kismama vagy. :)
2011. nov. 23. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!