Lehet enni terhesen madártejet?
1-2 hete nagyon kívánom a madártejet, tegnap csináltam is, és megettem belőle egy nem túl nagy tálkával.Csak utána jutott eszembe, hogy lehet hogy nem is szabad enni a tojás miatt. szerintetek? ti ettetek terhesen?
23 hetes kismama
szio!!!
nyugodtam egyél,amit kívánsz:-))))
nem nyersen eszed meg a tojást,nemfog ártani semmit
inkább egyél helyettemis egy tállal,mert énis imádom:-)))
Üdv 25hetes kismami
remélem, mert az anyosom csinalt a multkor egy nagy labassal, es szerintem tobb, mint a felét en ettem meg :D
nem nyers a tojas, ugyhogy nem gond, ellentetben pl a majonezzel, mert finom franciasalatat is csinalt, amibol nem mertem enni :)) :((
egészségedre :)
Én megettem már kb.3 kg majonézt mióta terhes vagyok. Sztem lehet. Miért ne lehetne? Nyers hús nem ajánlott a toxoplazmózis miatt, de arra meg van vérvizsgálat.
Üdv
34 hetes kismama
elozonek: a majonezben nyers tojas van, azert nem ajanljak, de ha bevagod elotte a mikroba, az garantaltan kinyir mindent allitolag (nem probaltam, nem kockaztattam).
nyers tojast sem szabad enni tudtommal (cafoljatok meg, ha nincs igazam, mert imadom a majonezt, es meg van pár hetem :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!