Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem duplázódott a hcg 2...

Nem duplázódott a hcg 2 naponta csak 3 de megmaradt a baba ?

Figyelt kérdés

Múlthét pénteken volt 4,2 hétfőn már 39, csütörtökön 77, szombaton 115. Nem teljes a duplázódás ezt én is látom viszont 3 naponta csak meg van.

Méhen belül láttak felritkulást így abban bízom hogy nem méhenkívüli.

Lombik baba 5 naposat kaptam vissza ma vagyunk et+15 .

#lombik #HCG #3naponta
2024. máj. 12. 08:18
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

sajnos nem :( egypetéjű ikrek lettek volna de 7+0 és sehol a petezsákban az embrió.

Még pénteken magánúton elmegyünk egy uh-ra de már tényleg csak azért hogy ne egy orvos mondja ki..

2024. máj. 27. 20:31
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom. De ha embrió sem volt a petezsákban, hogy jött ki, hogy egypetéjú ikrek lettek volna?

(Egypetéjű ikreknál általában egy petezsák van, és abban két embrió. Esetleg két petezsák és mindkettőben egy-egy embrió.).

2024. máj. 27. 20:41
 13/14 A kérdező kommentje:
Mert beültetésem volt és csak egyet tettek vissza de ketten voltak két külön petezsák
2024. máj. 28. 06:38
 14/14 A kérdező kommentje:

Sőt képzeld hétfőn mentem uh-ra, ott még egyben volt (25mm) és utána csütörtökön már ketten voltak, de sokkal kisebbek.

Azt hittem én is hogy biztos az egyik csak felritkulás és összeesett a petezsák. De tegnap voltam ott ahol beültették és mondta az orvos hogy hát bizony ők ketten vannak.

2024. máj. 28. 06:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!