Ki hány szem Magne B6-ot szedett naponta a terhessége alatt? Első trimeszterbe mennyit érdemes?
Figyelt kérdés
2023. szept. 27. 10:01
1/9 anonim válasza:
Én napi hármat szedek, orvosi javaslatra. Néha úgy érzem több is kellene, de a nőgyógyászom vakációzik, szóval megvárom még hazajön 😁
2/9 anonim válasza:
A magnezium szedeshez nem kell orvos , kedves elozo 🙄
Kerdezo, amennyit akarsz, nem halmozodik fel, egyebkent ez meg a magyar nok placeboja, sok mindent nem csinal.
3/9 anonim válasza:
Nekem azt mondta a doki 3x1, de ha emellett is görcsölök mehet a 3x2!
4/9 anonim válasza:
Magne B6 extra napi 2 szemet szedtem a második trimeszterben és 4-et szedtem a harmadikban kb. Az elsőben semmi extra magnéziumot nem szedtem a terhesvitamin mellé, örültem ha azt betudtam szedni olyan hányingerem volt.
5/9 anonim válasza:
Kettes : én megkérdeztem a nőgyógyászom, hogy mennyi az ajánlott. Tudtam hogy lehet, azt is olvastam, hogy több is megengedett, de akkor vagyok nyugodt, ha az az ember mondja, akiben megbízom és nem az internet.
7/9 A kérdező kommentje:
Sajnos a 8. Héten megállt a szívhang. Most műtétre várok.
2023. okt. 28. 21:13
8/9 anonim válasza:
Fogad őszinte részvétemet. Halottak napja körül, ez borzasztó. Drukkolok hogy hamar teherbe ess, és egészséges kihordás legyen a vége.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!😢
2023. okt. 30. 19:37
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!