Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt szex?? Kizárt....

Terhesség alatt szex?? Kizárt. Jobban vigyázok magamra ha a 7 héttől a legvégéig és szülés után még 2 hónapig nem szexelek ugye?

Figyelt kérdés
Jobban védem magam a bajtól ugye? Ne a szex miatt legyen nagy baj.

máj. 10. 01:50
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is trollkérdés, nem az alapkérdés, hanem a kérdező újabb reakciói alapján. De leírnám azért a gondolataimat. Senkinek nem fogok bemenni a hálószobájába, és szexre kényszeríteni, szóval, felőlem bárki kihagyhatja állapotosan, de normális terhességnél szükségtelen. És nálam nemcsak arról volt szó, hogy juj, a férjemnek legyen szex, hanem én se akartam volna kihagyni, ha nincs gond, mert nekem is voltak/vannak szükségleteim.

Ja, és amúgy vannak olyan állapotok, amikor nemcsak a behatolás, hanem az orgazmus is kockázatos lehet, szerintem ezzel sincs mindenki tisztában, de ahogy már említettem, a legtöbb terhességnél nincs szükség korlátozásra. Persze, nyilván a legdurvább, legextrémebb dolgokat ne akkor próbáld ki, ne öklözés legyen, hasonlók, de ennyi.

máj. 10. 14:19
 32/48 anonim ***** válasza:
100%
Ha lenne egy cseppnyi eszed és tájékozódnál akkor tudnád, hogy akit eltiltanak a szextől várandósság alatt, nem a behatolás hanem az orgazmus, tehát a méhösszehúzódás miatt van. De te csak beszéld be magadnak, hogy ezzel teszel jót, hátha a párod is ilyen ostoba mint te.
máj. 10. 14:54
 33/48 anonim ***** válasza:
92%
Ha nem tiltják, akkor miért ne? Nekem az előzmények (vetélések) miatt az első trimeszterben az orvos javasolt némi visszafogottságot, de nem tiltott. A második trimeszterben kifejezetten jól esett, pedig távol állok a nimfomániástól ;). A másik, hogy ha meg már megszületett a baba, kevesebb időtök lesz rá. Két kicsi van nálunk, a baba rosszul alszik, úgy kell valahol keresgélni a lopott perceket erre-arra, amikor épp nem dőlünk ki a fáradtságtól. Amúgy a férjed véleményét is kikérném a helyedben. Mert szép dolog az óvatosság, de azt sem árt nézni, hogy veszíthetsz kevesebbet.
máj. 10. 16:01
 34/48 A kérdező kommentje:

#34 belegondolni is szörnyű,hogy egyáltalán...valaha is felmerül az,hogy ne a mi egészségünk legyen Neki is az első. Nem kell falra festeni az ördögöt. De van annyi intelligenciája elmondása szerint-már kérdeztem-hogy van annyi agya,hogy belegondolt mekkora kínt okozna a testemnek / lelkemnek ha amiatt lenne baj..

Ugye csak viccelsz hogy normális ember nem ezen a véleményen van. Aki nem értené azért nem kár,de akkor többet ne lássam.

Szerencsére neki vam agya. Ő annyit mondott erre hogy van agya, nem kockáztatna. Pedig irtó sz@r de tudja..meg is halhatnék..

máj. 10. 16:33
 35/48 anonim ***** válasza:
100%
Minek írtál ki kérdést?
máj. 10. 16:39
 36/48 anonim ***** válasza:
100%
Mibe halhatnál meg, ha terhesen szexelsz?😂
máj. 10. 17:43
 37/48 anonim ***** válasza:
100%
Legalább a férjednek van agya, ha neked ennyire kevés jutott. Bár ebben is kételkedem, mert ha lenne neki, akkor nem állt volna le veled. Mindenesetre ne szexeljetek soha többet, az a biztos. 1 gyerek bőven elég lesz.
máj. 10. 17:44
 38/48 anonim ***** válasza:
100%

Azt te amúgy vágod hogy nők milliói szexelnek terhesség alatt. Túlélik és még a babának se lesz baja. Férjed se lehet túl okos ha nem tudja hogy a terhesség csak egy állapot és nem árt a szex.

Ugyan meséld már el hogy szerinted (szerintetek) mi baja lesz a babának attól ha szexeltek? Segítek! A farka még a 40 centi se fog bemenni a babához😂😂😂 Ha rád fekszik se nyomja ki vagy ágyon és méhösszehúzódás szex nélkül is lehet és nem árt a babának

máj. 10. 19:19
 39/48 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan lehet szexelni ha minden rendben van a terhessegnel.

En az 5. Heten pecsetelni kezdtem, igy el voltam tiltva a 12. Hétig amig el nem mult. Utana viszont lehetett. Az első trimeszterben nem is kivantam mert borzalmas rosszulletek gyotortek es veszes hanyassal rohangaltam a korhazba.

A 20 het korul mar volt kedvem is, bar aggodtam. Nem tortent baj.

Utana persze 6 hétig tilalom mert tatongo seb van a meheden... de most nyugodtan lehet amig nincs mas panasz.

Egyebkent ha annyira felsz a szextol mert "arthatsz" a babanak akkor az inkielegitesrol is tegyel le mert kb ugyan az. Az orgazmus is kivalthat meh osszehuzodast (ami egeszseges rerhessegnel nem problema)

máj. 12. 03:26
 40/48 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező, nővérem is hasonló volt mint te, nem emelt, nem szexelt, nem dolgozott. 20 hetesen halva született a kislánya.

Mi a 37. hétig rendszeresen szexeltünk, túráztam, felújítottunk, egészségesen született a gyerekem

máj. 12. 12:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!