Terhesség alatt szex?? Kizárt. Jobban vigyázok magamra ha a 7 héttől a legvégéig és szülés után még 2 hónapig nem szexelek ugye?
Szerintem is trollkérdés, nem az alapkérdés, hanem a kérdező újabb reakciói alapján. De leírnám azért a gondolataimat. Senkinek nem fogok bemenni a hálószobájába, és szexre kényszeríteni, szóval, felőlem bárki kihagyhatja állapotosan, de normális terhességnél szükségtelen. És nálam nemcsak arról volt szó, hogy juj, a férjemnek legyen szex, hanem én se akartam volna kihagyni, ha nincs gond, mert nekem is voltak/vannak szükségleteim.
Ja, és amúgy vannak olyan állapotok, amikor nemcsak a behatolás, hanem az orgazmus is kockázatos lehet, szerintem ezzel sincs mindenki tisztában, de ahogy már említettem, a legtöbb terhességnél nincs szükség korlátozásra. Persze, nyilván a legdurvább, legextrémebb dolgokat ne akkor próbáld ki, ne öklözés legyen, hasonlók, de ennyi.
#34 belegondolni is szörnyű,hogy egyáltalán...valaha is felmerül az,hogy ne a mi egészségünk legyen Neki is az első. Nem kell falra festeni az ördögöt. De van annyi intelligenciája elmondása szerint-már kérdeztem-hogy van annyi agya,hogy belegondolt mekkora kínt okozna a testemnek / lelkemnek ha amiatt lenne baj..
Ugye csak viccelsz hogy normális ember nem ezen a véleményen van. Aki nem értené azért nem kár,de akkor többet ne lássam.
Szerencsére neki vam agya. Ő annyit mondott erre hogy van agya, nem kockáztatna. Pedig irtó sz@r de tudja..meg is halhatnék..
Azt te amúgy vágod hogy nők milliói szexelnek terhesség alatt. Túlélik és még a babának se lesz baja. Férjed se lehet túl okos ha nem tudja hogy a terhesség csak egy állapot és nem árt a szex.
Ugyan meséld már el hogy szerinted (szerintetek) mi baja lesz a babának attól ha szexeltek? Segítek! A farka még a 40 centi se fog bemenni a babához😂😂😂 Ha rád fekszik se nyomja ki vagy ágyon és méhösszehúzódás szex nélkül is lehet és nem árt a babának
Nyugodtan lehet szexelni ha minden rendben van a terhessegnel.
En az 5. Heten pecsetelni kezdtem, igy el voltam tiltva a 12. Hétig amig el nem mult. Utana viszont lehetett. Az első trimeszterben nem is kivantam mert borzalmas rosszulletek gyotortek es veszes hanyassal rohangaltam a korhazba.
A 20 het korul mar volt kedvem is, bar aggodtam. Nem tortent baj.
Utana persze 6 hétig tilalom mert tatongo seb van a meheden... de most nyugodtan lehet amig nincs mas panasz.
Egyebkent ha annyira felsz a szextol mert "arthatsz" a babanak akkor az inkielegitesrol is tegyel le mert kb ugyan az. Az orgazmus is kivalthat meh osszehuzodast (ami egeszseges rerhessegnel nem problema)
Kérdező, nővérem is hasonló volt mint te, nem emelt, nem szexelt, nem dolgozott. 20 hetesen halva született a kislánya.
Mi a 37. hétig rendszeresen szexeltünk, túráztam, felújítottunk, egészségesen született a gyerekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!