Most ezek jóslófájások akarnak lenni? Nem korai egy kicsit?
29 hetes vagyok, 1 hete kezdődött ilyen mensi szerű görcs a hasam alján, van hogy néha a hasam aljánál elmúlik majd a derekamba megy át. Ez nem tart sok ideig olyan kb 20-30 másodperc között elmúlik majd kb 5 perc után megint érzem.
Ez 28 héten többször volt, mostmár csak este, délután jön elő. Teljesen kibírhatók, de nem lehet nem figyelembe venni őket főleg, hogy most is aludni feküdtem le erre jönnek ezek a görcsök.
Arra is gondoltam, hogy valamimet nyomhatja a pici ami miatt így görcsöl, de nem mert hàt akkor nem csak este jönne.
Meg amúgy ez lehet jel arra, hogy ezek szerint éjszaka is megszülethet a babám vagy kora reggelre? Ezt meglehet állapítani jóslókból?
Meg utána olvastam és olvastam olyat is akinek már 23 hetesen jóslói voltak de nem lett semmi baj.
Majd rákérdezek a védőnőnél is, csak mindig kimegy a fejemből minden olyankor:D
Mindenkeppen kerdezz ra az orvosnal szerintem.
Amugy nekem bejott, leginkabb josloim estefele es ejszaka voltak, de a terhesseg vegefele. Ejszaka is szuletett meg, az mar mas kerdes, hogy az elso rendes fajastol szamolva osszesen 35 orat vajudtam, mire megszuletett🤣🤣
De termeszetesen nem lehet ebbol a szules idejere kovetkeztetni :D
Sziasztok!
27. Hetes kismama vagyok tegnap engedtek haza a kórházból.
Azért voltam bent mert tölcséresedésem volt, az azt jelenti hogy belülről kezdtem el nyílni. Kaptam rá gyógyszert. Progeszteront és cordaflexet ami segített az össze húzásban és már nem vagyok nyílva. Tegnap este el kezdtem érezni hogy feszül a hasam és görcs szerű fájdalmat érzek közben. A babócám a bal oldalon helyezkedett el és amikor ki nyomja magát akkor érzem hogy feszül és kellemetlen. Ha valaki volt már így és tudna valami tippet adni ami nála is be vált vagy hasonló volt akkor írja meg hogy mit csináljak másképp! Előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!