123466 kérdése:
29hetes leszek csütörtökön .2020.decemberébe volt egy sürgősségi csaszarom. Esetleg ha én nem szeretném megpróbálni a vbact akkor kiirnak pcsre? Hanyadik hétre lehet kerni a pcst ? 38.hétre lehet? (Kistarcsa flór ferenc korhaz)
Figyelt kérdés
máj. 8. 21:20
1/10 anonim válasza:
Ezt az adott kórháztól kell megérdeklődni, hogy mi a szemlélet ott, esetleg az ottani orvostól. 2022-ben volt sürgős császárom, most vagyok a másodikkal kismama, 34 hetes, ráadásul egyéb komplikáció is volt aminél alapjáraton programcsászárra szokták a legtöbb kismamát kiírni a következőre, viszont itt nem, megyeszékhely. Itt most rámentek a természetes szülésre nagyon, csak akkor császároznak, ha gond van, addig nem, közölték előre. Megkérdeztem több orvost is, a magánorvosom is illetve államiba is. Én mondjuk nem bánom, örülnék,ha sikerülne, de azért félek, hogy ismétlődik bármi vagy gond lesz. Az ottani kórházba érdeklődnék terhesgondozáson, kérdező.
2/10 anonim válasza:
Attól, hogy 2020-ban volt egy sürgősségi nem fognak most autómatikusan császározni. Nekem 2019 év végén volt és néztek rám furán amikor kérdeztem őket. 34 hetes vagyok és kerek perec megmondták, hogy sima szülésre készűljek, mert az előzmény nem befolyásolják ezt a terhességemet és indokolatlanul nem fognak megcsászározni. Ennyi év után semmi jelentősége, hogy az első, hogyan született
3/10 A kérdező kommentje:
Csak sokan mondták h ilyenkor lehet azt mondani hogy nem akarok meg próbálni a simat és megcsaszaroznanak
máj. 8. 22:12
4/10 A kérdező kommentje:
2. Kistarcsán mondták?
máj. 8. 22:18
5/10 anonim válasza:
Kistarcsa messze hires a haboritatlan es faros term. szulesekrol, meglepodnek, ha pont ott lehetne csaszart kerni igy.
De amugy kerni barmit lehet kerdezo, torveny nem tiltja. Az mas kerdes, hogy teljesitik-e. Kerdezz ra, aztan csokolom.
6/10 anonim válasza:
Magánban csinálnak kérésre császárt államiban nem.
7/10 anonim válasza:
A Bajcsyban lehet választani császár után. Én még gondolkozom az előzmények miatt.
8/10 anonim válasza:
Kórház függő.
Barátnőmnek 2 év van a 2 szülése közt, az első császár lett, a másodikat nem engedték neki, természetesen kellett szülnie kb akarata ellenére.
Ha tutira akar menni az ember a császárral, arra ott a magánkórház, milliókért.
9/10 anonim válasza:
Benne vagyok a kistarcsai facebook csoportban, pár napja feltette valaki ezt a kérdést és ott azt válaszolták neki, hogy igen, előző császár miatt lehet kérni újbólit.
10/10 anonim válasza:
Igazabol,de ,hegszetvalas miatt indokolt. Annyi a dolgod csak,hogy azt mondod hogy faj szur a heged ,minden fajasnal erzed. Engem mar vittek is a mutobe,kesz,ellenorizni sem tudjak. Hegszetvalas gyanujaval visznek is be. Nem kell erolkodni,ha te nem akarod. En az elsovel fekudtem kiteritve 10 orat,oxi,zold magzatviz,azt hittem belehalom,0 tagulas es ugyanugy csaszar lett a vege. Tudtam,h most se tagulok ki,igy nem kertrm azt a felesleges 10 ora oxitocinos vajudast....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!