Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Felfázás és hugyúti fertőzés...

Felfázás és hugyúti fertőzés ellen a terhesség alatt segít a d mannóz por és a tőzegáfonyalé?

Figyelt kérdés
Megelőzésképp gondoltam. Most kaptam Monural port az első trimeszterben, de nem szeretném, hogy újra alkalmazni kelljen a későbbiekben.

máj. 7. 21:23
 1/3 anonim ***** válasza:
79%
Igen, nekem kifejezetten a D-mannóz port javasolta a nőgyógyászom, végig ittam a terhesség alatt.
máj. 7. 21:41
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Alsó húgyúti fertőzés esetén esetleg. Felszállt fertőzés esetén esélytelen.

Lányomnak adtuk folyamatosan, mert HUTI-ra hajlamos, 2 éves koráig 5-ször voltunk kórházban miatta, egyszer intenzíven, mialatt az első fertőzés követően végig kapta. Csak kidobott pénz volt. Nephrológus is megmondta, hogy próbálkozni lehet, de...

máj. 7. 22:11
 3/3 anonim ***** válasza:
57%
Zinnat antibiotikum fog segíteni, ha minden más nem.
máj. 7. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!