Kivel volt még ilyen? Tapasztalat? Ugye ez alatt a pár nap alatt semmi baj nem történhet??
2 napja gusztustalan módon elkezdtem viszketni, mostmár csak a kezem,tenyerem, lábam, talpam viszket. De a napfolyamán, meg ejszaka is sokszor elő jön. Ma néztem utána mi lehet ez.
És minden jel arra utal, hogy epeproblémám van, mivel a széklettel sincs minden rendben, étvágyam sincs.
Azt írják ez a babának árthat.... nekem már volt 2 vetélésem, 1 hónap és meg kéne szülessen a babám én nem bírnék ki még egy veszteséget....
Csütörtökön fogok csak menni orvoshoz, akkor kaptam időpontot. Holnap tele tömöm magamat, almával, narancsal meg uborkával állítólag az segíthet kitisztítani az epém, de ugye addig semmi baj nem történhet????
Köszönöm a válaszokat. Semmit nem aludtam az éjszaka, a nőgyógyász hamarabb fogadott, ki se bírtam volna várni csütörtökig.
Így is most a vérvétel eredményre kell várni, amit holnapra mondanak..... sose gondoltam volna, hogy 1 napot kell várni mire megjön az eredmény...
Amint van valami új akkor leírom hátha másnak is segítségére lesz.
Esetleg ha olvassa ezt olyan anyuka aki észlelte magán ezt a viszketést, talp, tenyér. Minnél hamarabb keressetek fel orvost.Nehogy abba a helyzetbe kerüljetek mint én:(
Igazából csak abban reménykedek, hogy semmi baj nem fog történni és ha esetleg kapok rá valami gyógyszert az hatni fog és nem kell befeküdjek a korházba.
Na sziasztok:)
Halistennek nem olyan vészes a helyzet, epepangásom van, de most egyenlőre elég a gyógyszer amit felírt.
Kövi héten kedden kell újra vérvétel, megnézik, hogy nő-e az érték vagy sem.
De a kislányommal minden rendben. Remélem így is marad:)
Annyit mondott még, hogy azért arra készüljünk fel, hogy bármikor azt mondhatják, hogy bent kell maradjak korházba, és egyik napról a másikra mondhatják azt is, hogy kikell szedni a babát:(
De én most megnyugodtam, hogy nem olyan rossz a helyzet, mostmár muszáj lefele csökkenjenek az értékek.
Egyébként ha valakit érdekel, Ursofalk 250miligrammos a gyógyszer neve, ilyen 100 darabos
kiszerelés.
11-es válaszoló vagyok. Jó, hogy időben eljutottál orvoshoz!
Régen nem tudom, hogy milyen gyógyszerrel kezelték anyukámat annál az egy terhességnél, ahol még volt rá idő, ott sikerült is bent tartani egy darabig a tesómat (a többinél előbb indultunk el kifele), de most ő is Ursofalkot szed és a csapnivalóan rossz májleletei most már kezdenek egész elfogadhatóak lenni. Bízom benne, hogy nálatok is segít! Ha megnyugtat: 4 gyereknél 4-ből jött ez nála ki, egyikünk sem várta ki a kiírt időpontot (5-3 héttel) és mindegyikünk egészséges lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!