Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hol tartanátok ezekkel a...

Hol tartanátok ezekkel a kritériumokkal?

Figyelt kérdés
Nem szeretnénk bulit a baba nemének bejelentésének,viszont a férjemmel elmennénk valami szép helyre,ahol elpukkantanánk egy porágyút. Budapesten élünk és innen maximum 300 kilóméteres körzetben keresnénk szép,szabadtéri helyszínt.Inkább külföldben gondolkodunk Szlovákián,Ausztrián.
2024. máj. 6. 16:02
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Pukkantsatok.
2024. máj. 6. 16:26
 2/10 anonim ***** válasza:
90%

Mi a Citadella szobor tetejéről pukkantottuk az ágyút. Egy citromsárga koktélruhás orángután pukkantotta el, a szobor körül pedig rózsaszín és kék pufikkal felaggatott pampanyulak steptáncot jártak.

Élőben közvetítette a CNN YouTube-on, riporterük egy albinó aligátor volt.

Ennél bonyolultabbat nem akartunk. Ez így szolid és intim volt, családias.

2024. máj. 6. 16:48
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
#2😂😂😂😂😂
2024. máj. 6. 17:04
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
Mindjárt jön, hogy csak irigyek vagytok.
2024. máj. 6. 17:18
 5/10 anonim ***** válasza:
87%

2!

Beleolvastam,hulla fáradt vagyok. Mondom micsoda?? Aztán leesett,hogy poén 🤣🤣🤣!

2024. máj. 6. 17:29
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mit tartalmaz egy porágyú, de ha nem valami környezetszennyező műanyagdarát, akkor ajánlom a Hegyes-tetőn a kilátót.
2024. máj. 6. 17:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Schneeberg tetején.

Néznének a tehenek, mi ez ☺️

Mondjuk Google szerint Budapestről 325 km, de nem tudom a hegy csúcsát számolja -e, meg Budapest melyik feléről mennétek.

Pulcsit vigyetek, fent akkor is kb 5 fok van, amikor let 25.

2024. máj. 6. 17:55
 8/10 anonim ***** válasza:
80%

6

Abszolút környezetbarát, porított unikornispukit tartalmaz, 100%lebomló 😊

2024. máj. 6. 18:13
 9/10 anonim ***** válasza:
72%
Én biztos nem utaznék ezért ennyit, pláne nem Ausztiába. Én is szűk körben tartottam a Városligetben. Volt lufi, füst és utána véletlenül egy szórakozóhelyről érkező lézerfény is megerősítette, hogy fiú 🤣
2024. máj. 6. 18:35
 10/10 anonim ***** válasza:
82%
Mit hol tartanánk? Ha nem akartok bulit, akkor nincs hol tartani, nem értem a kérdést. Azt meg, hogy hova kiranduljatok, de a gyerekvallalas topikban kerdezd meg, mi köze a gyereknevelésnek a pukkantgatáshoz, ne haragudj? Menjetek, aztán pukkantsatok egy szimpatikus tisztáson. Komolyan, röhejes ez a kérdés.
2024. máj. 6. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!