Glükóz érték 3,45. Ez mennyire lehet gond?
Az első vérvétel megvolt, ott lett ez az érték.
Látom, hogy normál tartomány alatt van.
(Vannak még egyéb eltéréseim, összességében szinte mind a májjal kapcsolatos, + a monocita 11%.)
Tudom, hogy majd az orvos, de addig még majdnem 1 hónap van.
Inkább tapasztalatok érdekelnek, volt-e valakinek hasonló, és mi okozhatja?
Hivd fel az orvost, nem kell 1 honapot varni, ha kerdesed van. Vagy irj e-mailt 🤷♀️
Terhesseg alatt alapvetoen nem elvarhato a tokeletes verkep, a referenciaertekek se terhes nokre lettek kiszamitva, szoval kis elteresek eseten nem szoktak nagyon aggodni.
De ha kerdesed van, orvost kerdezz.
Nem tudom, én is most voltam, de még a 120 percesre várok. Az viszont igaz, hogy terhesség alatt alacsonyabb. Nekem mindig alig 6 alatt szokott lenni, de 1.trimeszterin 5,0 volt. Most meg nem tudom, mennyi, de azt mondta a csaj, hogy arra emlékszik, hogy 5 alatt volt. Mondjuk el is ájultam. Kíváncsi vagyok, a 2.mennyi lesz.(Terhesség előtt már voltam 1x, akkor beesett az éhgyomri alá.) Ha rossz lesz, hívom a dokim és megírom, ha okosabb lettem.
De szerintem, ha a 2.nem tűnik jónak, mindenképpen hívd a dokit, ne várj 1 hónapot.
Köszi a válaszokat!
Az a baj, itt elég érdekesen megy, meg elég sokat is van szabin (mint pl most is, azt hiszem, 20-áig.)
Nem is hozzá van már a következő időpont, hanem másikhoz, de június elejére.
(Addig meglesz a védőnő, meg a 12 hetes UH, azt mondták, majd akkor menjek, ha minden megvan.)
Újabb vérvétel addig már nem lesz.
#5! Még nem is tudjuk, mennyi lett a 120perces. Ne biztasd már arra, hogy ne foglalkozzon vele! Nem véletlenül van terhesen terheléses. Egy esetleges rossz cukorértéket nem lehet 1 hónapig figyelmen kívül hagyni. Már ha valakinek fontos a gyereke.
Írtam, hogy nincs 120 perces, első laborvizsgálat eredménye volt, ennél érthetőbben nem tudom én se leírni.
Terhelés még nagyon messze van.
Ja, bocs, én értettem félre. Most látom, hogy még a 12 hetes uh.előtt vagy.
Én úgy értettem a kérdésből, hogy terhelésesen vagy és az 1.mérésen az éhgyomrit érted, a 120-as nincs még meg.
Akkor az nem baj, éhgyomrinak teljesen jó az.
#3,#6.
Köszi, így azért nyugodtabb vagyok.
(Nem az első terhességem, viszont az előző rég volt már, és nem emlékszem az értékeimre.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!