Van olyan aki dohányzott terhesség alatt?
Sziasztok
Február elején január végén letettem a cigit babatól független mert egészen február végig azt hittem nincs baba, vagy elment a baba.
A helyzet az hogy az első trimeszterben a veszélyeztetett terhesség mellett férjemmel egyre több lett a vita, majd közölte hogy nem megoldható a kapcsolatunk és szerinte 1 3ve nem jó(3hónapos voltam, több mint 10 éves kapcsolat).
Az összeomlástól kezdve mindenen átmentem, viszont az utóbbi 1 hétben kezdtem visszaszokni a heetsre.
Tudom hogy káros, de tapasztalatokra lennék kíváncsi, mert valahogy ki kell jönnöm ebből a babám miatt.
Köszi előre is(1honap telt el, aránylag kezdem összeszedni magam segítséggel, de terhesség alatt nem egyszerű)
Nem tudom,melyik válaszoló vagyok még,most nem néztem meg, de muter egyszer volt kint valami külföldi ismerősöknél, és ott az egyik kislány nem volt okos, és az anyja azt mondta, hogy mert a gyerek egyszer mégkisebb korában legurult a lépcsőn, és beütötte a fejét. De anya meg valószínűsíti, hogy valszeg az anyuka dohányzott terhesség alatt, és attól lett nemokos a gyerek, csak ezt nem meri bevallani az anyuka. (hogy lehet, hogy pl oxigénhiányos lett, v ilyesmi).
[ A többi kommentet még nem olvastam. ]
Biztos attól a pár slukk cigitől lesz neki baja. 😊 ezer meg 1 káros tényező van még a világon körülötte. Azért ne nevettesd ki magad ezzel sok helyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!