3 hetes terhes vagyok . Folyamatosan barna folyásom van. Másnál is volt ilyen?
Figyelt kérdés
Nőgyógyászom tud róla de nem mondott rá semmi konkrétat csak felírt Rutascorbint 3x2 naponta . Interneten írnak mindenfélét. Nagyon jól esne ha tudnék valakivel beszélni aki járt ebben a cipőben. Mire számíthatok ?ápr. 26. 21:49
31/34 anonim válasza:
Sajnálom, kitartást kívánok.
Nekem is volt két vetélésem, és két egészséges gyermekem, most 6 hetes vagyok, még mindig bennem van a félelem, de a természet dönt úgyis.
A következő terhességed minden bizonnyal sikeres lesz.
Minden jót!
Első voltam
32/34 anonim válasza:
Akkor a jó oldala a dolognak, hogy 3 nap alatt minden kiderült és még ki is vizsgáltak ennyi idő alatt mindkettőtöket, sőt már az is kiderült, hogy rendben van veletek minden. Ritkán hallani ilyet.
33/34 anonim válasza:
Fel a fejjel, nekem is volt vetèlèsem. Az ég világon semmit nem jelent, mármint olyan szempontból, hogy bármi baj lenne veletek. Nagyon sok terhesség végződik vetéléssel, ez természetes szelekció. Most szar,de később jobb lesz. Mi 9 hónapot vártunk az elsőre, de sajnos elment. A második is 8 hónapot váratott magára, most 14 hetes leszek nemsokára. Kitartás.
34/34 anonim válasza:
Kitartást kérdező, a vetélés általában tényleg genetikai, élettel összeegyeztethetetlen fejlődés miatt szokott bekövetkezni általában, nem veletek volt a gond!
Előfordulnak persze szülői nehézségek, esetemben kiderült, hogy méhsövényem van, amit műteni kell sikeres várandósság érdekében. Ma már nagyon fejlett az orvostudomány, régen a hozzám hasonló nők nem tudtak kihordani kisbabát. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!