Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3 hetes terhes vagyok ....

3 hetes terhes vagyok . Folyamatosan barna folyásom van. Másnál is volt ilyen?

Figyelt kérdés
Nőgyógyászom tud róla de nem mondott rá semmi konkrétat csak felírt Rutascorbint 3x2 naponta . Interneten írnak mindenfélét. Nagyon jól esne ha tudnék valakivel beszélni aki járt ebben a cipőben. Mire számíthatok ?
ápr. 26. 21:49
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van a többieknek. Orvosi papíron olyan nem lehet, hogy 3 hetes terhesség. Ha akkor termékenyült volna meg, akkor se onnan számolják, ez egységes. Képzeld, ha össze-vissza számolnák. Elmennél egy orvoshoz, megállapítaná, hogy 6hetes, majd 1 hét múlva egy másik azt írná,hogy 4. Ja, ház ő máshogy számolja. A terhességed meg visszafelé halad. Nem, ilyen nincs.

Progit nem mindenki ír fel, de Magyarországon barnázásra a legtöbben igen. Ne ezen múljon. Nekem vetélésem volt. Akkor is kaptam barnázástól. 2 orvoshoz jártam, egyhez magánba, egyhez államiba. Mindkettő ragaszkodott a progihoz a következő terhességemnél a + teszttől, pedig az elsőnél szinte biztos, hogy nem az volt a baj, azért nem is segített. Az egyik nagyon fiatal rezidens, a másik 100éves. Ebben mégis egyetértenek.

ápr. 27. 08:59
 22/34 anonim ***** válasza:
97%
Nekem is akkor volt az utolsó menstruációm. Én írtam, hogy nekem is van barnázás. Kaptam progeszteront és elmúlt. Nekem ez a 3. Terhességem. Mindegyik terhességnél barnáztam, sőt piros vér is volt. Szerencsére nálam 12 hetes elmúlt.
ápr. 27. 09:20
 23/34 anonim válasza:
15%
Szia, nekem is március 13-án jött meg utoljára. Ami érdekesség, hogy a ciklus alatt csak kétszer voltam együtt a párommal. És nem a naptár szerinti időben. 30 naposak a ciklusaim, 10. és a 28. napon volt együttlét. 10 nap késés után mutatott a teszt pozitívat (csináltam 11. napon digitális tesztet is, 1-2 hetes terhességet mutatott, amire 2 hetet kell rászámolni a leírás szerint). Én úgy hiszem, hogy a 28. napi együttlétből jött össze, akkor volt rengeteg termékeny nyákom is. Május 3-án megyek nőgyógyászhoz, akkor úgyis kiderül mekkora. A vérzés miatt ne aggódj, előfordul sok terhességnél.
ápr. 27. 10:12
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Kivánom a legjobbakat, de sajnos ilyenkor tenyleg 50-50. Mindenképp írass progit!
ápr. 27. 13:41
 25/34 anonim ***** válasza:
95%

23

Azért azt ne mondjuk már, hogy a vérzés miatt ne aggódjon.

A vérzés terhesen igenis aggodalomra ad okot. Vagy megmarad a baba vagy nem.

Ha egy nem terhes nő vérezni kezd mikor nincs menstruáció ideje, akkor is azt mondjuk orvos.

Egy terhes nőnek meg főleg.

ápr. 27. 14:48
 26/34 anonim válasza:
10%

Látta őt egy nőgyógyász. Ez most nem az a tipikus kérdés ahol a kérdező nem cselekedett... Megnyugodni jött. Most stresszeljen inkább? Igen, a korai terhességnél nagyobb esély van a vetélésre. Nem lehet mindent kivédeni. De ugyan úgy jelenthet mást. Nem kell a legrosszabbra gondolni.

https://www.youtube.com/watch?v=qiYMip1EQ7g <--- 6. perctől

Anyukám is vérzett mind3 terhessége alatt, mégis megszülettünk.

ápr. 27. 17:34
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem valahol ott a 8-9 hetek környékén volt egy vérzésem, amitől teljesen beparáztam, egyből mentem is az orvoshoz. Megnézett, egy gombás fertőzés miatt véreztem éppen, a babának szerencsére semmi baja nem volt. Nyáron lesz 4 éves :) Szóval bár nem biztos, de simán lehet ártalmatlan is a dolog. Ettől még ha nem múlik, én is mennék megint orvoshoz a helyedben, csak a biztonság kedvéért.
ápr. 27. 17:39
 28/34 anonim ***** válasza:
94%

26

Oké, anyukád is vérzett és???

Ez mennyiben érinti a kérdezőt?

Attól mert neki szerencséje volt, ki tudja a kérdezőnek az lesz e.

Ezt senki sem tudhatja.

Megnyugodni senki nem tud, attól még hogy anyukád is vérzett. Akkor sem normális.

ápr. 27. 21:34
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Először is, ha március 13an volt még utoljára a menstruációd akkor 6 hetes terhes vagy. Az embrió lehet hogy ekkor csak 3 hetes, de terhesseget nem a fogantatastol számítjuk hanem az utolsó menstruaciotol.

Vagy valamit félre értettél vagy nem 100as a nogyogyasz.

Én anno 3hetesen tudtam meg hogy állapotos vagyok (9dpo) ekkor még semmi sem latszana.

4.heten felritkulas látszik, 5. Heten petezsak egy szikholyaggal (a 5. Hét vége felé néhány esetben embrió és szivhang is van)

6. Hét már szivhang is lenni szokott. Általában 7. Hét a legkésőbb mikor látni kell szivhangot .

A barnazgatas nem feltétlenül jelent gondot . Viszont keress másik nogyogyaszt. Nem vagyok orvos de ez alap hogy 3 hetes terhesseg nem látszik ultrahangon!!

ápr. 28. 05:06
 30/34 A kérdező kommentje:
Sziasztok. V Igazatok volt. Az orvosom csak a megtermékenyülés idejére tért ki ez kevert meg . Az elmúlt pár napban konzultáltam több orvossal, kaptunk pár könyvet és interneten is elolvastunk pár tucat fórumot. Szóval már minden világos . Egyébként elvetéltem . A páromat és engem is megvizsgáltak, voltunk vérvételen minden rendben van velünk Szóval nem értem miért történt de ahogy olvasom gyakori az első terheségnél a korai időben a spontán vetélés. Legközelebb majd sikerül. Köszönöm mindenkinek aki időt szánt rám. És elnézést ha bunkó voltam.
ápr. 30. 08:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!