3 hetes terhes vagyok . Folyamatosan barna folyásom van. Másnál is volt ilyen?
Nem tudom mi ez a sok provokatív kérdés.
Biztos nőgyógyásznál voltál
Nem az első terhességed ? Nem tudom honnan veszed ezt. Ez az első.
Igen hüvelyi ultrahang volt .
Az orvos szerint 3 hete történt a megtermékenyülés . Igen megállapította a terheséget.
Azt mondta nem ír fel hormont mert még túl korai lenne.
Megmondom őszintén tisztelet a normális válaszoloknak de inkább csak mégjobban belém raktátok/raktad az ideget a provokatív lenéző válaszaiddal . Remélem lesz itt értelemes ember aki járt már hasonló cipőben (volt barna folyás a terheség korai szakaszában ) és elmondja a tapasztalatait.
3 hete volt a megtermékenyülés.
De! A terhességet az utolsó menstruáció első napjától számolják! Nem a megtermékenyüléstől Jézusom... Eleve aktus után 2 nap is eltelhet,mire megtermékenyülsz. Nem azonnal...
Jaj,de kellene az a biológia óra..
Hogy választ is kapj.
Nálam volt ilyen, sajnos nem végződött jól. Ha nem múlik, sztem menj be ügyeletre. Mikor kell visszamenned?
A csajoknak igaza van, nincs olyan, hogy 3 hetes terhesség viszont :) nem bántásból írtam, csak mivel első terhesség, így "idegen terület" :)
Próbálj azért pihenni, ne ugrálni. Sajnos, ilyenkor azt szokták mondani, hogy 50-50...
Kedves kérdező! Senki nem provokál hanem butaságot írtál. Beírod a keresőbe hogy terhességi kalkulátor, oda beírod az utolsó menzid első napját és kiírja hány hetes vagy.
Ha te értetted félre akkor nem sértődünk meg hanem utána nézünk miről dumál itt 10 ember.
Ha viszont a doki mondott butaságot akkor keresünk másik orvost.
Attól hogy 39 éve praktizál nem kell hanyatt esni. Lehet azért nem írt progit mert 25 éve nem volt szokás.
Szerintem ha nem írt progit neked , nem tett meg mindent azért hogy ez a terhesség sikeres legyen.
Pihenned kellene mindenképp.
Szerintem menj be ügyeletre, ne szégyelld. Hátha segítenek.
De ne durcáskodj , hanem hidd el amiket itt írtak elöttem mert mindenkinek igaza van és jót akar.
15 vagyok megint
Az is hülyeség amit mondott az orvos hogy nem ír fel hormont mert korai.
Én lombikos vagyok és a petesejt leszívás napjától kaptam a progeszteron kúpot, beültetés napjától injekcióban is. Tehát iszonyú korán. Azt mondta az orvosom hogy így mi mindent megteszünk hogy sikerüljön.
Meg ugye a lombikosokon kívül senki nem tudja mikor fogant a gyereke. Mi ugye napra pontosan tudjuk, még sem foglalkozik vele a kutya sem. Az utolsó menzitt vették alapul.
Komolyan mondom, menj másik dokihoz. Hátha segít a progrszteron. Lehet nem de akkor elmondhatjuk mindent megtettél.
Nem provokál senki, pusztán full baromságot írtál. Ilyet orvos biztos nem mondott, hogy 3 hetes terhesség, vagy jó hülye. Kétlem, hogy ez van a papírodra írva. Gondolom kaptál papírt. Viszont akármit is mondott a doki, ha gyereket vársz illene utánanèzni a dolgoknak. Millió oldal van a neten is ami ezzel foglalkozik. Üdv a 21.szàzadban.
A kérdésre a válasz pedig, hogy nekem sajnos vetélés lett a vége a barnázàsnak.
"Nem akarlak bántani de 39 éve praktizál a nőgyógyászom."
Lehet, hogy ez a baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!