Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy csalónap terhesség alatt...

Egy csalónap terhesség alatt belefér?

Figyelt kérdés

33 hetes terhes vagyok, a hétvégén lesz a szülinapom.

Terhességi cukorbetegségem lett, tartom is a diétát rendesen, viszont nagyon kívánom már hetek óta a kedvenc hamburgerezőnk burgerét és a Box Donut fánkjait. Legjobb barátnőm mondta, hogy tartsunk egy "csalónapot", szülinapom alkalmából.

Régen nagyobb diétákat tartottunk nyár előtt, alattuk csináltuk ezt, hogy volt egy nap, amikor nem számítottak a kalóriák, makrók, egyebek. Ettük, ami jól esett, aztán másnap olyan bűntudatunk volt, hogy újra folytattuk a diétát teljes erőbedobással.

1 ilyen nap belefér, így a vége felé?

A terhességemmel, babával amúgy minden rendben van, én is jól érzem magam, nincs semmi panaszom, csak néha kikészít, hogy nem ehetek olyat, amit tényleg szeretek.

2024. ápr. 22. 21:43
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
100%
Ja így nyugodtan ártassz a gyerekednek? Gratula.
2024. ápr. 23. 20:10
 42/51 anonim ***** válasza:
97%

Ennyi erővel piálós drogpartira is el lehet menni az ember szülinapján, hisz ez róla szól, nem a benne növekvő 33 hetes magzatról. 😄

És még büszke is a kérdező magára!

Hát remélem, az egekbe száll a vércukrod a több hónap diéta utáni cukorlöket miatt! Abból talán majd tanulsz!

2024. ápr. 23. 20:43
 43/51 anonim ***** válasza:
96%
Milyen lelkiismeret? Ha lenne, nem szarnád le már a megszületése előtt azt a szerencsétlen kölyköt benned.
2024. ápr. 23. 20:56
 44/51 A kérdező kommentje:
Vannak bajok, ha valakinek egy fél hamburger, meg 2 db fánk az a piálós drogpartival egyenlő.
2024. ápr. 23. 20:57
 45/51 anonim ***** válasza:
96%
Utolsó, ezzel annak a csóri babának kívánsz rosszat, pedig elég baj neki, hogy ilyen anyja van.
2024. ápr. 23. 20:57
 46/51 A kérdező kommentje:
Nem unjátok?
2024. ápr. 23. 21:08
 47/51 anonim ***** válasza:
96%

46 inkább te nem unod még? Egy-két ostoba kivétel nélkül mindenkinek a válasza az egyértelmű nem. Nem ehetsz össze minden vackot, ha eddig tartani kellett a diétát, annak ugyebár oka is van.

Anno mikor műtöttek rövid időn belül többször is, nekem is meg lett mondva, hogy mit ehetek és mit nem..... Szerinted érdekelt bárkit is a születésnapom, a karácsony, meg a szilveszter??? Az egészségem sokkal fontosabb. Volt egy szelet tortánál, vagy egy adag sütinél.... Neked is a magzat egészsége kéne, hogy a fő szempont legyen... Szülés után zabáld betegre magad, mert azzal csak magadnak ártasz max, ne pedig terhesen, ahol a kis magzat láthatja a kárát a gyengeségednek és önzőségednek...

2024. ápr. 23. 21:34
 48/51 anonim ***** válasza:
96%
Csak utána ne ide gyere sírni, ha valami baja lesz a babádnak. Végigcsináltam én is egy gdm-es terhességet, tudom milyen krvanehéz néha megállni, de minden egyes nehéz pillanatban a babám egészsége vitt tovább. Semmilyen habos-babos fánk nem ér annyit, hogy elszálljon a cukrod és esetleg baj legyen. De te már a kérdés kiírásakor tudtad, hogy úgy is meg fogod enni, szóval felesleges volt kiírnod, csak kiderült, hogy kva önző vagy. :D
2024. ápr. 23. 22:50
 49/51 anonim ***** válasza:
88%
Nem lehet könnyű, tombolnak a hormonok, terhesen mindent is kíván az ember. De jobb nem kockáztatni, nem véletlen kell az a diéta. Már nincs sok időd hátra és valaki írta is előttem, hogy egyszer csalsz utána már jobban kívánod és még nehezebb lesz.
2024. ápr. 23. 22:57
 50/51 anonim ***** válasza:
96%
Nem értem miért kérdezed mások véleményét ha úgyis leszarod. Eddig se foglalkoztál mit mivel eszel, csak a jojo effektus. Örülj neki hogy elsőre össze jött a baba, sokaknak egészségesen sem sikerül. Mégis a szülinapodért vagy oda. Kockáztatnál egy napot azért, hogy a babának bármi baja legyen? 9 hónapról beszélünk, eddig tartottad a diétát de most minden rólad kell hogy szóljon..nem, ha szeretnéd azt a babát akkor mindennél fontosabb az hogy ő egészséges legyen. Ha neked ez nem számít minek vállalod?
2024. ápr. 23. 23:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!