Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy csalónap terhesség alatt...

Egy csalónap terhesség alatt belefér?

Figyelt kérdés

33 hetes terhes vagyok, a hétvégén lesz a szülinapom.

Terhességi cukorbetegségem lett, tartom is a diétát rendesen, viszont nagyon kívánom már hetek óta a kedvenc hamburgerezőnk burgerét és a Box Donut fánkjait. Legjobb barátnőm mondta, hogy tartsunk egy "csalónapot", szülinapom alkalmából.

Régen nagyobb diétákat tartottunk nyár előtt, alattuk csináltuk ezt, hogy volt egy nap, amikor nem számítottak a kalóriák, makrók, egyebek. Ettük, ami jól esett, aztán másnap olyan bűntudatunk volt, hogy újra folytattuk a diétát teljes erőbedobással.

1 ilyen nap belefér, így a vége felé?

A terhességemmel, babával amúgy minden rendben van, én is jól érzem magam, nincs semmi panaszom, csak néha kikészít, hogy nem ehetek olyat, amit tényleg szeretek.

2024. ápr. 22. 21:43
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
95%
Én a helyedben biztos, hogy nem tenném ezeket egy napra, szerintem nem tenne jót a cukrodnak így egyszerre.
2024. ápr. 22. 21:48
 2/51 A kérdező kommentje:
Csak pont az lenne a lényeg, hogy sem előtte, sem utána nincs csalás, falatozás, sóvárgás. Az agyamnak is könnyebb volt régen így, hogy tudtam, azon az egy napon lehet, de utána már nem.
2024. ápr. 22. 21:49
 3/51 anonim ***** válasza:
97%
Azért ez nagyon nem azonos egy diétával. Itt még nagyobb bűntudatod lenne másnap. Pár hetet kell már csak kibírnod, utána utólag bepótolod. Én biztosan nem mernék kockáztatni.
2024. ápr. 22. 21:51
 4/51 A kérdező kommentje:

Nem ehetek, amit szeretnék, szóval számomra ez ugyanolyan, mint egy kínkeserves diéta, csak itt nem a 36-os méretet kapom a végén, mint eredmény. :D

(de remélem, lassan az is visszatér)

2024. ápr. 22. 21:57
 5/51 anonim ***** válasza:
100%
Baromira nem. Cukorbeteg vagy könyörgöm.
2024. ápr. 22. 22:02
 6/51 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy kérdés. Megéri kockáztatni?
2024. ápr. 22. 22:02
 7/51 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Se a magad, se a babád egészsége nem ér ennyit. UGYE?
2024. ápr. 22. 22:04
 8/51 A kérdező kommentje:
A babával minden rendben, velem is, nem gondolom annyira nagy kockázatnak azt, hogy eszem a szülinapomon egy kis édességet, szénhidráttal... Nem hányásig tervezzük inni a feleseket egy kocsmában.
2024. ápr. 22. 22:04
 9/51 anonim ***** válasza:
91%
Ez nem csak egy újabb fogyókúra. CUKORBETEG vagy. Ha bezabálsz, és elszáll a cukrod, az rád és a babára is komoly következményekkel járhat.
2024. ápr. 22. 22:05
 10/51 anonim ***** válasza:
95%
#4 Szerintem a válaszoló arra gondolt, hogy itt nagyobb a tét, mint egy szimpla diétánál. Mikor látogatási tilalom alatt kórházba kerültem nem tudtam tartani a diétát, mert sajnos ott nem érdekelt senkit, hogy miket bír el az egyéni érzékenységem. Akkor azt mondta a diabetólógus, hogy nem azon a 4 napon múlik, de én végig izgultam, hogy ki tudja mit okozott, mert sajnos 10 felett is mértem abban a pár napban. Te tudod mennyire bírja el a lelkiismereted, ha esetleg gond lesz belőle.
2024. ápr. 22. 22:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!