Fura dolog egy magzat részére keresztszülő felkérés?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Most fogjuk bejelenteni anyák napján a kisbabánk érkezését a családnak, és mivel amúgy is anyák napja a párom arra gondolt készülhetne már úgy az ajándék a keresztszülőknek,hogy ezzel jelezzük feléjük,hogy szeretnénk őket keresztszülőknek? Nem korai ez még?
9, mert anyák napján azt akarom, hogy anyukám legyen a központban, nem azt, hogy én.
2024. ápr. 22. 11:30
12/20 anonim válasza:
"6
Te utálod a gyerekedet, hogy anyáknapján nem tudhatod meg a nagy hírt?"
Nem, nem utálom. Épp ezért én sem az ő születésnapján, nevnapjan, gyereknapon, karacsonykor, húsvétkor, stb jelentem be az eseményeket. Anyámat is megtiszteltem ugyanezzel. Épeszű embernek mondjuk eszébe sem jutna ilyesmi, ahogy pl leánykérés sem más esküvőjén
2024. ápr. 22. 11:37
13/20 anonim válasza:
11, 12 szerintem rosszul értelmezed kicsit a dolgokat. Nyilván az esküvő más téma, de azzal, hogy bejelented Anyukádnak Anyáknapján, hogy Nagymama lesz nem te leszel a középpontban, hanem pont hogy ő és a kisunokája. A gyerekvállalással nem csak ti lesztek szülők, hanem a szüleid is nagyszülők, szóval szerintem rossz oldalról közelíted ezt meg. Na meg aztán hidd el egy ilyen hír nagyobb ajándék normál esetben egy csokor virágnál
2024. ápr. 22. 12:25
14/20 anonim válasza:
13, nem. Azzal, hogy bejelented, téged fognak körbeugrálni, hogy és jól vagy, mire várod, tudjátok már a nemét, nevét, anyámkínja...
2024. ápr. 22. 12:26
15/20 anonim válasza:
14 hát nem tudom, nekem pl Anyukám hihetetlenül boldog volt mikor megtudta, hogy unokája lesz, azóta kb madarat lehet vele fogatni. Amúgy meg most nem azért, de alapesetben nálunk az Anyák napja ugyanolyan nap csak adunk az Anyukáknak csokit meg virágot, azért nem olyan mint egy esküvő, miért ne lehetne azon a napon bejelenteni. Lehet pl valaki csak havi egyszer megy látogatóba és személyesen szeretné elmondani a nagy hírt
2024. ápr. 22. 12:31
16/20 anonim válasza:
Azért egy esküvő más mint egy anyáknapja. Ne keverjük a kettőt. Az tényleg az ifjú pár nagy napja.
De anyák napján nem szokás egész nap ünnepelni. Adsz egy szál virágot felköszöntöd. Még közös ebéd sincs.
A felköszöntés után 10 perccel később miért ne lehetne bejelenteni? Egy nagymamának ez iszonyú öröm és biztos jobban örül az unokának mint egy szál virágnak.
2024. ápr. 22. 12:51
17/20 anonim válasza:
"De anyák napján nem szokás egész nap ünnepelni. Adsz egy szál virágot felköszöntöd. Még közös ebéd sincs."
Nálatok. Másnál meg lehet épp egesznapos ünneplés van. Az esküvő meg egy példa volt, ahogy amúgy felsoroltam mellé még egy pár dolgot is
2024. ápr. 22. 13:00
18/20 anonim válasza:
Jelentkezzen az akinél az anyja anyák napján egész nap ünnepelteti magát!
Tényleg kíváncsi vagyok.
2024. ápr. 22. 14:02
19/20 anonim válasza:
Bejelenteni szerintem be lehet de a keresztszülő felkérés még korai.
Igaz még én is várandós voltam mikor felkértük de már 8 hónapos.
2024. ápr. 22. 14:15
20/20 anonim válasza:
18!
Egyik anya sem ünnepelteti magát egész nap. A gyerekei ünneplik. Nálunk egesznapos program szokott lenni, elmegyünk együtt valahova.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!