Azok a párok, akik 40 felett vállaltak gyereket, vagy
legalább az egyik fél elmúlt már annyi. Milyen
tapasztalataitok vannak ilyen korban a gyerekvállalással?
Figyelt kérdés
Egészséges gyerek született, akinek az anyja, vagy az apja (vagy mindketten 40-es volt?)
Én 30-as pasi vagyok, de a 40-es éveimben tervezek családot alapítani.
Addig tanulni, pénzt keresni, szórakozni akarok. Ezért kérdem.
Hű, de extra, hogy valaki 40 felett vállal gyereket! Ja nem, csak a putriban ritka. A nőnél jobban számít a kor, sokkal, de 40 évesen a nőknek is sokszor sikerül. Férfinál meg tök mindegy. Ismerek 50, 55 éves apát is, semmi gond nincs velük. Csináld úgy ahogy akarod. Én egyébként ha huszonévesen vállaltam volna gyereket, tuti felkötöttem volna magam, hogy nem mehetek mindig ahova akarok és gügyöghetek folyton egy babával.
2024. ápr. 22. 13:23
22/31 anonim válasza:
25 vagyok, férjem 48, fél éves a fiunk. Bár neki van már egy majdnem 12 éves fia is előző kapcsolatból, de nem volt kérdés, hogy közös is lesz, és lehet, még egyet bevallalunk majd. Nagyon jó apának tartom őt, a gyerek is makkegészséges, semmi baj nincs ezzel.
2024. ápr. 22. 14:57
23/31 anonim válasza:
21 nem gügyögni kell velük 🤣
2024. ápr. 22. 16:46
24/31 anonim válasza:
Pár hónap mulva töltöttem a 40 et(apa 45volt), 3.gyerek így viszonyítási alapom is van,türelmem több van, és sokkal nagyobb csodának látom mint fiatalon(utána már nem sikerült terhességet végig vinnem).
Fárasztó, de semmiért nem adnám.
2024. ápr. 22. 20:15
25/31 anonim válasza:
Én 27 vagyok, a párom 40 és most jött össze a gyerek. A későbbiekről még nem tudok nyilatkozni, de a terhességgel semmi gond nincs hála Istennek. Egyébként a férfiak sokkal tovább maradnak mentálisan, külsőleg is fiatalosabbak (persze van kivétel), bár nem is idegeskednek annyit mint a nők :D
De egyik ismerősöm most 42 évesen (nő) tervezi az elsőt és azt mondták neki, hogy egészségügyileg egy 30-asnak felel meg, úgyhogy van ilyen is.
2024. ápr. 22. 23:12
26/31 anonim válasza:
Utolso ez kamu. A petesejtje pont 42 eves , ami borzasztoan oreg mar.
2024. ápr. 23. 07:20
27/31 anonim válasza:
Idősek ne vállaljanak gyereket 40+osan. Nem kellene az "én" időt kitolni ennyire.
2024. máj. 5. 03:34
28/31 anonim válasza:
27: nem kéne megmondani, hogy más mit csináljon
2024. máj. 5. 07:28
29/31 anonim válasza:
Egy bolygón osztozkodunk, úgyhogy amit mást csinál az hatással van az egyénekre. Így úgy gondolom, hogy jogosan és helyes írtam azt amit. Majd a mindenkinek lesz külön bolygója majd akkor lehet olyanokat írni amit írtál.
2024. júl. 16. 00:38
30/31 anonim válasza:
#29!Akkor mi is megmondhatjuk neked, hogy te mit csinálj, vagy te fölöttünk állsz a bolygónkon?😂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!