Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma megyek a 18 hetes uh-ra?...

Ma megyek a 18 hetes uh-ra? Mennyi eselyem van hogy megtudjak mondani azt hogy fiu e vagy lany? Ugy erzem hogy fiu. Erzesre bejott valakinek?

Figyelt kérdés
Szerintem eszek vizsgalat elott mivel akkor nyugodtabb es talan jobban lehet megvizsgalni.:-)
2009. jan. 5. 11:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem már 15 hetesen látták, hogy fiú. A 19. heti UH-n pedig még jobban lehetett látni.
2009. jan. 5. 13:39
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekem a 12htesen mondta a doki,hogy 90%,hogy kisfiú. És nekem egész terhesség alatt meg sem fordult a fejembe,hogy lányom lesz. Azóta nem láttuk,mert takarta. :)

De majd írd le légyszi mi volt a dokinál!

2009. jan. 5. 16:58
 13/14 A kérdező kommentje:
Sajnos fölvolt huzva a lába igy képtelenség volt akármit is mondani!:-(De lényeg hogy jol van es szépen fejlödik!!!!Köszi a válaszokat.Pár hét mulva megyek 4d-re ott talan már nem lesz szényellös!!!!!Minden jot nektek!!!!
2009. jan. 5. 21:48
 14/14 anonim ***** válasza:
ÓÓ de kár. Nekem a 12.hét után minden egyes alkalommal mondták,h.lány. Pedig sokszor voltam UH-n azóta kb.6x. Hát nem szégyellős a drága :-). 4D-n tutira megmondják, addig meg élvezzétek a találgatást.
2009. jan. 5. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!