Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma megyek a 18 hetes uh-ra?...

Ma megyek a 18 hetes uh-ra? Mennyi eselyem van hogy megtudjak mondani azt hogy fiu e vagy lany? Ugy erzem hogy fiu. Erzesre bejott valakinek?

Figyelt kérdés
Szerintem eszek vizsgalat elott mivel akkor nyugodtabb es talan jobban lehet megvizsgalni.:-)
2009. jan. 5. 11:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

18 hetesen már látszik, ha mutatja magát. (Már nem kell, hogy tele legyen a hólyagod, mert akkor nem látnak tőle semmit.)

Az érzésről: Az enyém nem mutatta meg magát, csak a 30 hetes ultrahangon. Addig fiúnak gondoltuk, s Leventének is hívtam, mikor beszéltem hozzá a pocakomban. Aztán kiderült, hogy kislány lesz:)

2009. jan. 5. 11:17
 2/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a 18 hetes UH-on tudtam meg, h fiam lesz. Előtte igyekeztem nem "megérezni" semmit, mert rossz, ha az ember beleéli magát vmibe, aztán csalódnia kell. Persze lánynak is örültem volna, de a szívem mélyén fiút szerettem volna. Az én babám kaja után sokkal többet mocorog, ahelyett, h nyugodt lenne. De lehet, h jobb is, ha élénkebb az UH alatt, mert akkor több oldalról is meg lehet nézni. Szorítok, h megmutassa magát a babád!

37 hetes kismami

2009. jan. 5. 11:20
 3/14 anonim ***** válasza:

Szia! Én 17 hetesen és 3 naposan voltam és tisztán látszott, hogy lány. Nagyon meglepődtünk, mert teljesen olyan érzésem volt, hogy fiú lesz. De nem csalódtunk :)

Ittam előtte egy pohár colát, ezt javasolták, hogy ettől jobban mocorog, így is lett. Nálam is úgy van, ha eszek, utána sokkal élénkebb, akkor indul be igazán! :))

Minden jót! 20 hetes kismami

2009. jan. 5. 11:30
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Nekünk csak 20 hetesen mutatta magát. Mindaddig azt éreztem hogy kislányom lesz, amíg az orvos nem közölte, hogy kisfiú, csak ennyit a megérzésről.

Nekem az evések alkalmával inkább felélénkült, és most is így van.

35 hetes kismama

2009. jan. 5. 11:33
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

18 hetesen már lehet, hogy látszani fog.

Nekem mindkét gyerekemnél bejött a megérzésem.

Amikor a lányomat vártuk, a doki nem mondta meg a nemét, közölte hogy ő nem híve ennek. Én az elejétől fogva úgy éreztem, hogy lányom lesz. Az lett!

A kisfiamnál is megéreztem, én viccesen azt szoktam mondani "megvilágosodtam":) 9 hetes terhesen álltam a konyhában és jött egy gondolat, hogy nekem fiam lesz, és Bálintnak fogják hívni. 21 hetesen látszódott először a neme és egyből mondták, hogy fiú.(pedig a párom mégegy kislány szeretett volna)

Szóval nekem bejött a megérzés dolog, de ezzel nincs mindenki így.

2009. jan. 5. 11:40
 6/14 anonim ***** válasza:
Szia. Én megéreztem, megálmodtam, hogy fiú lesz, holott mindig is kislányt szerettem volna. A 16-ik héten egyértelműen megmutatta a kukacát, és tényleg fiú lett. Ma már nem adnám 100 lányért sem. Szóval nekem bejött. Boldog babavárást! 1 hós kisfiú anyukája.
2009. jan. 5. 11:54
 7/14 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!!!!Nagyon varom hogy delutan legyen es ram keruljon a sor.Remelem nem lesz szegyellos!Mindenki a barataim,csaladom mind fiut josolnak!En lanyt szeretnek!De remelem hamarosan kiderul!Minden jot nektek!
2009. jan. 5. 12:01
 8/14 anonim ***** válasza:

Ilyenkorra már tutira látszik a neme. Nekem már a 12.héten megmondták,h. kislány (3D-vel nézték). Kisfiút éreztem. Úgy látom a legtöbbünknek épp az ellenkezője jön be mint amit érzett.

Nekem is beindul ha eszem. Sztem elég zajos lehet odabent amikor anya eszik.

Üdv:

34 hetes kismama

2009. jan. 5. 12:14
 9/14 anonim ***** válasza:

Nekem - igaz,nem 100%ra - , de azt mondták, hogy lány.

Azóta kiderült, hogy tényleg az. (amniocentézis)

2009. jan. 5. 12:29
 10/14 anonim ***** válasza:
A terhesség elejétől ugyéreztem,nekem fiam lesz.Mindenkinek mondtam,érzem,majd meglátják.16hetesen mondta a doki,hogy kislány.Nem csalódtam.A barátnőm kislányt érzett és fia lesz.Tehát ugylátszik a megérzésünkre nem hallgathatunk.18hetesen már megtudják mondani a nemét.
2009. jan. 5. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!