Ma megyek a 18 hetes uh-ra? Mennyi eselyem van hogy megtudjak mondani azt hogy fiu e vagy lany? Ugy erzem hogy fiu. Erzesre bejott valakinek?
18 hetesen már látszik, ha mutatja magát. (Már nem kell, hogy tele legyen a hólyagod, mert akkor nem látnak tőle semmit.)
Az érzésről: Az enyém nem mutatta meg magát, csak a 30 hetes ultrahangon. Addig fiúnak gondoltuk, s Leventének is hívtam, mikor beszéltem hozzá a pocakomban. Aztán kiderült, hogy kislány lesz:)
Szia!
Én a 18 hetes UH-on tudtam meg, h fiam lesz. Előtte igyekeztem nem "megérezni" semmit, mert rossz, ha az ember beleéli magát vmibe, aztán csalódnia kell. Persze lánynak is örültem volna, de a szívem mélyén fiút szerettem volna. Az én babám kaja után sokkal többet mocorog, ahelyett, h nyugodt lenne. De lehet, h jobb is, ha élénkebb az UH alatt, mert akkor több oldalról is meg lehet nézni. Szorítok, h megmutassa magát a babád!
37 hetes kismami
Szia! Én 17 hetesen és 3 naposan voltam és tisztán látszott, hogy lány. Nagyon meglepődtünk, mert teljesen olyan érzésem volt, hogy fiú lesz. De nem csalódtunk :)
Ittam előtte egy pohár colát, ezt javasolták, hogy ettől jobban mocorog, így is lett. Nálam is úgy van, ha eszek, utána sokkal élénkebb, akkor indul be igazán! :))
Minden jót! 20 hetes kismami
Szia.
Nekünk csak 20 hetesen mutatta magát. Mindaddig azt éreztem hogy kislányom lesz, amíg az orvos nem közölte, hogy kisfiú, csak ennyit a megérzésről.
Nekem az evések alkalmával inkább felélénkült, és most is így van.
35 hetes kismama
18 hetesen már lehet, hogy látszani fog.
Nekem mindkét gyerekemnél bejött a megérzésem.
Amikor a lányomat vártuk, a doki nem mondta meg a nemét, közölte hogy ő nem híve ennek. Én az elejétől fogva úgy éreztem, hogy lányom lesz. Az lett!
A kisfiamnál is megéreztem, én viccesen azt szoktam mondani "megvilágosodtam":) 9 hetes terhesen álltam a konyhában és jött egy gondolat, hogy nekem fiam lesz, és Bálintnak fogják hívni. 21 hetesen látszódott először a neme és egyből mondták, hogy fiú.(pedig a párom mégegy kislány szeretett volna)
Szóval nekem bejött a megérzés dolog, de ezzel nincs mindenki így.
Ilyenkorra már tutira látszik a neme. Nekem már a 12.héten megmondták,h. kislány (3D-vel nézték). Kisfiút éreztem. Úgy látom a legtöbbünknek épp az ellenkezője jön be mint amit érzett.
Nekem is beindul ha eszem. Sztem elég zajos lehet odabent amikor anya eszik.
Üdv:
34 hetes kismama
Nekem - igaz,nem 100%ra - , de azt mondták, hogy lány.
Azóta kiderült, hogy tényleg az. (amniocentézis)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!