Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más munkahelyeken, hogy...

Más munkahelyeken, hogy oldják meg a terhességhez kapcsolódó vizsgálatok, védőnői találkozások stb miatti hiányzásokat?

Figyelt kérdés

8 hetes lombikos terhes vagyok, és nálunk még nem tudom mi lesz pontosan, kiszámíthatatlan, bunkó főnököm van. :/ Tud a terhességről.

A lombikra ugye hivatalosan igazolt fizetetlen távollét járt, arra köteles volt elengedni, és nem kellett ledolgoznom, bár ő szíve szerint ledolgoztatta volna, de mindegy.

A terhességnél viszont nincs ilyen, nem? Ott nem jár rá igazolt fizetetlen távollét vagy? Nem szívesen maradok egy percnél sem tovább ezen a munkahelyen, de ha nincs más hát ledolgozom a hiányzásokat.

Ti amúgy, hogy oldottátok meg?

2024. ápr. 9. 11:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Más ok miatt voltam táppénzen, vérzés, stb., de nem tudom hogy oldottam volna egyébként meg, ha ez nincs. Nálunk nincs ledolgozás, nincs olyan, hogy délre beérek, mert kell valaki a helyemre akkor is, fél napozás nem nagyon van, sajnos. 12 órás műszakok. Valószínű olyan napra kértem volna az időpontokat, amikor éppen szabad vagyok, de valahol ez sem működik. :( Nálunk ez max még táppénzzel működik vagy szabi, de azt előre egy hónappal le fixálni. Ha nem enged el téged, pedig amúgy köteles, akkor sajnos táppénz aznapra.
2024. ápr. 9. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!