Munkahelyen ismerkednétek pasikkal? Van ehhez kapcsolódó sztoritok? Hogyan ismerkedtetek meg, mivel udvarolt, mi lett a vége, hány évesek voltatok, tart-e még?
Én 53 éves vagyok, és kétszer váltam el. Mind a két férjemet az akkori munkahelyemen ismertem meg. Az elsőnél nagyon fiatal voltam, 19 éves, ő félévvel fiatalabb nálam. Nagyon gyorsan, 3 hónap után összeházasodtunk, 2 gyerekünk született, és 7 év után váltunk el.
A második férjemet is a munkahelyemen ismertem meg, mindketten válófélben voltunk. Összeköltöztünk, 4 év együttélés után házasodtunk össze, és 12 év házasság után váltunk el. Nem vagyok a legjobb példa a jól sikerült házasságokra, de egyik sem a közös munkahely miatt ment tönkre.
èn a férjemet munkahelyen ismertem meg.
egy nagy nemzetközi cégnek dolgoztam. ö pedig angliából mozgatta át magyarországra a munkát (olcsobb munkaerö). az én új munkámat is ö managelte. akkor voltam 25 éves. Együtt kellett dolgoznunk és így rengeteget kommunikáltunk. szinte elsö látásra szerelem volt. ö már a bemutatkozó gyülésen kinézett magának. ö tartotta az egészet, aztán kiderült én az ö csoportjába fogok kerülni.
eleve nagyon jó hangulat volt az egész csoport nagyon kedvelte öt. aztán egyre közelebb kerültünk, és már forrot a levegö köztünk. pár hetente jött ment, de napi kapcsolatunk volt. aztán egyszer megkért mutassam meg neki Budapestet mert igazából alig volt ideje magyarországon körülnézni. hát megmutattam neki, és a cégünk éppen akkor adott sok partit, nyári parti stb... így ott is állandóan együtt voltunk. együtt jártunk ebédelni stb... és egyszer délidöben nem enni mentünk ki hanem elrabolt és lementünk a Balatonra. ekkor történt meg az elsö csók. aztán egyre gyakrabban jött, volt hogy már én mentem érte a reptérre. aztán eljött az ideje hogy én is meglátogassam. egy hetet ott voltam. következönek kb 2 hónap múlva mentem mikor egy ajándékkal várt, becsomagolva a lakáskulcsa. átgondoltuk és a legegyszerübb volt hogy én költözöm hozzá. már több mint 3 éve együtt vagyunk, és babánk lesz a nyáron. szóval bejött, de azért volt idönk megismerni egymást.
Szia!
Nagyon jóképű,adonisz pasi....a nők 3/4-e elájult tőle a munkahelyen...és ő volt a Főnök...
Én is legyintettem, hogy á, ebből nem lesz semmi...bár nagyon tetszett, de tudtam esélyem nincs, vagy igen kevés...egyszer elromlott az irodai kávégép , és jött át hozzánk. Én épp főztem, és kedvesen megkérdezte, hogy ő is ihat-e?
Na, elkezdtünk beszélgetni...
Másnap már jöttek az irigy beszólások, hogy "na mi van, pasizunk, pasizunk?". Mivel inkább ciki volt, először titokban talizgattunk. 4 hónap múlva kénytelen volt kirúgni, mert a többi tyúk rámszállt.
Ő szerzett nekem másik munkahelyet egyébként, tehát nem szó szerint kirúgott, csak már nem bírtuk a feszültséget.
2 évig tartott, szép volt, jó volt, csak megcsaltam:( (26/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!