Terhesség alatt a mellek hogyan változnak? Teljesen kétségbe vagyok esve.
Az elejétől kezdve fájnak a cicijeim, hol jobban, hol kevésbé, de most 2 napja tűnt fel hogy a jobb mellem keményebb, duzzadtabb, és maga a mellbimbót sem tudom úgy összecsípni mint eddig, mert az is duzzadtabb lett. Nagyon hipohonder vagyok, most teljesen kétségbe estem hogy végre lesz egy babám, de most meg kiderül hogy valami baj van a cicimmel. :( azt hogy csomó van e benne nem tudom, mindig nagyon mirigyes melleim voltak. Nagyon félek. :(
(Köszönöm ha nem kinevettek hanem válaszoltok)
Orvoshoz csak 3 hét múlva megyek.
Azóta mind a 2 olyan. Duzzadt, kemény, ha egész nap melltartó nélkül vagyok, a bimbóim mintha beödémásodnának... 🥲 biztos majd elmúlik idővel
28 hetes vagyok most. Te?
#12! Nem a #11 vagyok. Nálam meg azóta is semmi. Annyi, hogy a régi melltartóm már nagyon szorítanak, csak újakat hordok, de nem valami látványos, szerintem csak háj, nem a kosár méret nőtt. Néha van egy kis szurkálás és ennyi. Még párszor láttam a bimbón ilyen száraz feher valamit. Vagy csak száraz a bőr és az hámlott vagy megszáradt előtej, de ilyen 1millis pöttyök, semmi extra. És még be se sötétedett.
Én most vagyok 30hetes.
Én pont az ellentéte vagyok. Semmi terhességi tünetem nem volt, ráadás problémásan is indult(volt már vetélésem előtte.) Mindenki azzal vigasztalt, hogy nem kell tünet. Mondom, basszus, de legalább a mellem fájna, mindenki arra panaszkodik. Na, nekem nagy semmi🤷🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!