Mennyit nőtt a melletek terhesség alatt? Mekkorárol? Mekkorára? Mikor kezdett tej termelődni?
C/D-ről F-re. Előtejem már terhesen is volt. Az egyik mellem már a kórházban belövellt, de sajnos be is gyulladt.
A nagy mell nekem csak akadály volt a szoptatásban. Soha nem tudtam a klasszikus ülő pózban szoptatni, hiába tudtam, hogy kell. Egyszer sikerült, mikor a csecsemős igazított mindent a helyére. Maradt az, hogy egy párnán fekszik az ölemben a baba, úgy szopizik, nincs a feje a karomon.
B-ről D lett
Belövelléskor F majd E
Mikor beállt minden és már eltelt pár hónap akkor vissza D
C+lett mikor nem szoptattam
Szoptatások utá, amikor lefogytam B-C melltartófüggő maradt de a hátam lett sokkal kisebb 75 kb
Azért a terhesség végére 95 volt a kerület..
B-ből C/D lett,melltartótól függ.
8 hónapos terhes koromtól folyt a tejem. 2 évig szoptattam igény szerint.
B voltam, terhesen már C kellett, szoptatáskor pedig D.
Szülés után 3 nappal volt tejbelövés, iszonyat sok tejem volt. Kb terhesség 20.hetétől volt előtejem (sárga nagyon ragacsos)
Már csak reggel meg este szoptatok, (1 év eltelt) de már nincs szinte semmi tejem inkább cumizik csak rajta, most még jók a C-s szoptatós melltartók, de pl napokban elkezdtem újra hordani a B-s melltartóimat is.
Kisebb B-nagyobb B. Igazából csak jobban kitöltötte a melltartót.
A 3.napon kezdett belövellni a tej nagyon durván, de még akkor is a Bs szoptatós melltartó elég volt.
2éve szoptatok, nincs változás.
B-ről c-re terhesség alatt.
Aztán szülés után 3 nappal indult be a tej, onnan D lette.
Majd miután abbahagytam a szoptatást, azonnal kb D méret, de bele tudtam hajtogatni az A kosárba 🤦♀️ most 1.5 évvel szülés után (10hónapja nem szoptatok) visszaállt C-re.
Nagy volt az A kosár terhesség elején. Aztán csak nőtt, nőtt. Mire beállt a tejtermelődés , addigra kb.C kosaras lett.A sajátom mellett még két babát etettem.A tejem a 3.napon lövellt be.
Azt hittem,hogy ilyen béna cicikkel egy csepp tejem sem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!