Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség esetén a mell csak...

Terhesség esetén a mell csak akkor kezd el érzékeny lenni amikor már a terhességi hormon elkezd termelődni?

Figyelt kérdés
2016. nov. 10. 17:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Teljesen változó minden nőnél, és nemcsak a terhességi hormon okozhatja a feszülést, nekem minden hónapban feszült, most, hogy terhes vagyok néha feszül, de nincs nagy különbség az eddigiekhez képest.
2016. nov. 10. 17:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Másodszor vagyok terhes, egyszer sem volt érzékeny a mellem. Ilyen is van.
2016. nov. 10. 17:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem akkor is érzékeny volt mielőtt meg kellett hogy jöjjön már kb egy héttel.

Aztán mióta babát várok változó, hol érzékenyebb, jobban érzem, hol pedig egyáltalán nem.

2016. nov. 10. 17:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem sosem volt érzékeny a mellem. Terhesség előtt sem, Mensikor sem, és terhesség után sem. Nekem nem is nőtt meg terhesség alatt sem, szoptatáskor sem. Ilyen is van. Védőnő szerint 10000-ből egy, de van ilyen is.
2016. nov. 15. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!