Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap előtt reggel és ma is...

Tegnap előtt reggel és ma is csináltam egy Clearblue Rendkívül korai tesztet és mindkettő vékony kék csíkos lett. Szerintetek pozitív? A két teszt eredménye ugyan úgy néz ki.

Figyelt kérdés

2024. márc. 23. 16:08
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Sajnos az az idon beluli halvany csik amikor at valt ilyenre , valoszinuleg negativ.

En nagyon szurkolok neked hogy baba legyen a dologban.

Sajnos en pont igy jartam hogy hakvanybol ilyen csik lett tobbszor is .

Remelem nalad nem ez a helyzet :)

Azt javaslom csinalj egy predictor earlyt vagy facellet, a kek tintasok kicsit megbizhatatlanok.

2024. márc. 24. 11:06
 22/27 anonim ***** válasza:
Nem cb, hanem olcsó teszt nekem is kifakult, vékony csík lett időn túl, időben vastagabb és halvány volt egyből. Másnap másik teszt már délutáni mintával is jelezte. Majdnem két éves már az akkori tesztem eredménye.
2024. márc. 24. 14:51
 23/27 anonim ***** válasza:

Spontán vetèlés után sem csak a cb teszt mutat terhességet. Ha van hcg már a 300ftos is mutatna.egyébként meg a vetélés miatt is lehet még minimális hcg a szervezetedben.

6os hcg szintemet(vervételből) még a predictor is kimutatta halványan.

Értem hogy te csak a cb tesztnek hiszel de drága és mostanába egy rossz minőségű teszt. És igen ha ugyan akkor vetted ugyan ott akkor valószínű egy gyártás így simán lehet szar mind a kettő. De tudom és olvastam hogy te terhes vagy!boldog baba várást!

2024. márc. 24. 16:05
 24/27 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy terhes vagyok. Vettem Facelle tesztet és reggel csinálom. Majd kiderül..
2024. márc. 24. 17:13
 25/27 anonim ***** válasza:
Drukkolok! 🤜🤛
2024. márc. 24. 21:40
 26/27 anonim ***** válasza:
Teszteltél? Drukkolok hogy pozitív legyen:)
2024. márc. 25. 07:57
 27/27 anonim ***** válasza:
Teszteltél?
2024. márc. 26. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!