Milyen a Dunakeszi Hepinet 4D UH?
Figyelt kérdés
Milyen vizsgálaton voltál? jól sikerült a dvd róla?
gondolkodom, h oda menjünk down kór szűrésre.
2010. okt. 26. 12:48
1/4 anonim válasza:
Szia, jó volt, de már nincs. Elköltöztek, a Brendonba a Váci útra. Egyébként rendesek voltak, én az első babámnál többször is voltam náluk, ott kötöttük meg helyben az őssejtes szerződést is.
2/4 A kérdező kommentje:
tényleg elköltöztek? De a honlapjukon még fent van a Dunakeszi cím is. Majd akkor felhívom és megkérdezem.
Várok még válaszokat, a Tiédet köszi!
2010. okt. 26. 13:11
3/4 anonim válasza:
Mi csak babamozizni voltunk náluk. Nagyon jó volt, nagyon kedvesek. A dvd és a fotók is jól sikerültek.
4/4 anonim válasza:
Első vagyok: nekem akkor mondta Dávid Gábor, a Hepinet vezetője, amikor 5 hónapja voltam egy őssejtes utólagos vérvétel-izén náluk. Akkor mondta, hogy utolsó alkalommal találkozhatunk ott D.keszin, mert nem jó nekik ott, mivel a Kenguru nem vonz sok vevőt. Ezért elköltöznek. Azóta többektől is hallottam, hogy már nincsenek ott, de az a tuti, ha rákérdezel. További szép babavárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!